Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Wanneer u op zoek bent naar de manier om uw LED strips aan de muur of wand te monteren, dan hebben wij van LED gigant de oplossing. Muurprofielen en wandprofielen zijn speciaal gemaakt voor het netjes wegwerken van LED strips. De profielen zijn allen gemaakt van hoge kwaliteit hardschuim en kunnen eenvoudig aan elkaar worden bevestigd en op maat gemaakt worden.

Met deze profielen kunt u eenvoudig indirecte verlichting in iedere ruimte creëren.
Het maken van een koof voor LED verlichting was tevens nooit zo eenvoudig.
De profielen zijn leverbaar in diverse vormen en afmetingen. Met deze profielen kunt u op eenvoudige wijze LED strips aan zowel de muur als de wand monteren.

Deze profielen worden speciaal voor u gemaakt en kunnen hierdoor niet worden geruild. De levertijd is afhankelijk van het aantal bestelde profielen tussen de 10-15 werkdagen.

Wanneer u zo lang mogelijk wilt genieten van uw LED strips, dan adviseren wij om aluminium led strip profielen aan te schaffen. Deze plakt u eenvoudig in deze hardschuim profielen. De LED strips zijn dan volledig vrij van stof en invloeden van buitenaf. Tevens liggen de strips dan recht in het profiel waardoor het licht het beste uitkomt.

Showroom

Wanneer u plannen heeft LED verlichting in te bouwen in muren of wanden dan bent u bij LED gigant aan het juiste adres.
Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle profielen bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van de profielen en led strips.

Wanneer u een afspraak wilt maken om alle profielen te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 085 0020244

Levering

Wij verwerken alle orders dezelfde dag en versturen al onze pakketten inclusief een track and trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen.
Bestellingen boven de 75 euro worden gratis verstuurd.