Tot 5 jaar garantie

Gratis bezorging vanaf €99,-

Uniek led aanbod

Voor 14:00 besteld, morgen in huis

90 dagen omruilgarantie

Sorteer op:
Bekijk:
 • Wegens enorm succes is deze LED traptrede controller weer leverbaar vanaf 2e week januari.

  U bent op zoek naar de meest eenvoudige manier om uw trap te voorzien van LED strips of LED lampen maar weet niet waar u moet beginnen.
  Wij van LED-Gigant.nl hebben speciaal voor u deze complete LED traptrede controller inclusief in te stellen bewegingssensoren voor boven en beneden de trap ontwikkeld.
  De sensoren herkennen beweging boven en beneden en schakelen de verlichting voor u in.
  Na 25 seconden schakelt de trapverlichting automatisch weer uit.

  Deze set is geschikt voor al onze enkel kleurige LED strips en te gebruiken in combinatie met onze LED profielen.
  Zo heeft u volop de mogelijkheid om de LED strips professioneel en duurzaam te monteren in uw trap.
  Deze complete traptrede LED strip set wordt u aangeboden inclusief montagehandleiding.

  Het enige dat u nodig heeft is een LED strip naar keuze (LET OP* alleen enkel kleurige LED strips).

  Omdat wij zo zeker zijn van onze LED strip traptrede systemen leveren wij deze met maar liefst 3 jaar garantie!

  Heeft u advies nodig over het verlichten van uw trap met deze LED strips ?
  Wij geven u uiteraard advies over de montage!

  Wilt u dit systeem door ons laten installeren?
  Stuur ons een offerteaanvraag voor meer informatie over het verlichten van uw trap.

   499,00  349,95

LED traptrede controllers van LED-gigant.nl.

Met onze in huis ontwikkelde traptrede controllers is geen trede onverlicht!

LED traptrede controller
U heeft het ongetwijfeld weleens ergens gezien. Een mooi verlichte trap met dimbare LED strips of regelbare LED spots. U kunt natuurlijk een LED strip vastlijmen of tapen maar dit laat na verloop van tijd onherroepelijk los, met als gevolg een defecte LED strip en een niet goed verlichte trap.

Wij hebben door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van LED lichtlijnen ons eigen LED traptrede controller systeem ontwikkeld. Met deze controllers speciaal voor trappen kunt u iedere trap op uw eigen manier verlichten. u heeft hierbij de keuze uit vele programma’s in het handige keuzemenu van de controller.

LED traptrede profielen.
LED-Gigant.nl is leverancier van speciale aluminium LED strip profielen & kant en klare LED strip sets voor trap tredes die eenvoudig door u zelf kunnen worden gemonteerd.

Meer Lichtbeleving dankzij LED traptrede verlichting van LED-gigant.nl.

Verlichting is van grote invloed op iedere trap & ruimte. Het is daarom zeer belangrijk dat de verlichting volledig is afgestemd op deze ruimte. U kunt de efficiëntie van een ruimte vergroten door met LED strips de sfeer te versterken en juist mooi licht te creëren. Goed licht is niet alleen belangrijk voor de beleving van de ruimte. Het kiezen van de juiste lichtkleur met bijvoorbeeld RGB led strips en de intensiteiten is ook zeer belangrijk.
Onze traptrede LED strip profielen zijn de ideale oplossing voor klassieke indirecte verlichting van trappen in huis op of kantoor.
Het licht wordt door de vorm van de profielen goed verspreid. Het profiel is geschikt voor alle type LED strips en is eenvoudig te monteren door het direct vast te lijmen tegen de wand of muur.

Om de speciale LED traptrede profielen te bestellen brengt u een bezoekje aan onze traprede productpagina.

In bovenstaand project is het volgende LED profiel in de trap weggewerkt. PL8 LED profiel

Led strips in een trap wegwerken

LED strips worden over het algemeen vaak direct tegen een trap aan geplakt. Wanneer LED strips in het directe gezichtsveld worden gemonteerd, dan zijn alle leds vaak erg fel en niet prettig voor het oog, met name wanneer deze horizontaal tegen de trap zijn geplakt is dit erg hinderlijk. LED strips die tegen een trap worden geplakt geven dan dus niet het gewenste effect. Ook wanneer deze indirect schijnen is het gewenste effect vaak ver te zoeken. Led strips geven het mooiste lichteffect wanneer het licht als het ware wordt gefilterd door middel van een melkwitte of opaal kleurige afdekking.

Wij leveren kant en klare LED strip traptrede verlichtingsets in meerdere kleuren. Zo leveren wij deze in extra warm wit, warm wit, koud wit, natuurlijk wit & RGB en RGBW of RGBWW.

Led strip profielen trappen
LED strips in een trap wegwerken is zeer eenvoudig te realiseren wanneer er gebruikt wordt gemaakt van onze speciale aluminium LED strip profielen. U kunt uw LED strip direct in het profiel vastplakken, vervolgens sluit u de strip aan op uw trafo en eventueel de controller en/of voeding en kunt u ongestoord genieten van het licht vanaf de muur.

U kunt de profielen direct aan de muur vastzetten met montageklemmen of het profiel vastzetten met schroeven. Indien u kiest voor een inbouw LED profiel kunt u deze in de muur vrezen. Dit geeft beide een mooi licht effect.

Onze LED traptrede profielen bieden u een aantal grote voordelen.

Het licht van de strip wordt strak egaal, u krijgt als het ware een mooie strakke lichtlijn. Zeker wanneer u kiest voor een profiel waarbij de strip dieper in het profiel ligt. Wanneer LED strips branden worden deze snel warm. Een LED strip die onvoldoende koeling krijgt zal minder lang mee gaan dan de aangegeven branduren op de verpakking. Een LED muurprofiel verlengd de brandtijd van de strips aanzienlijk. Het vervangen van een LED strip aan het plafond is natuurlijk ook geen prettige aangelegenheid, dus hoe langer uw LED strips meegaan des te langer geniet u zonder zorgen.

Led strip trap profielen

Wij van LED-gigant.nl hebben een uitgebreid assortiment LED strip profielen die u in iedere gewenste trap kunt wegwerken.

De mogelijkheden voor wat betreft uw persoonlijke situatie zijn eindeloos. Er zijn platte profielen leverbaar met rechte of ronde hoeken.
U kunt kiezen voor opbouw of inbouw LED profielen met verschillende afdekkingen. Er is al een LED strip trap profiel vanaf slechts € 4,95 per strekkende meter leverbaar. Onze profielen worden standaard met een afdekking verstuurd. U betaald bij ons niets extra voor de afdekking.

Speciale projecten met muren die verlicht moeten worden krijgen bij ons speciale projectprijzen. Bel voor de laagste projectprijs 0850020244.

Wanneer u vragen heeft over het installeren van LED strips aan de muur van uw woning, kantoor of bedrijf dan kunt u het team van LED-Gigant.nl altijd even mailen of bellen. Wij zijn bereikbaar op nummer 0850020244.

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›