LED verlichting sportscholen

Wanneer u plannen heeft om een sportschool te voorzien van LED verlichting bent u bij LED-gigant.nl aan het juiste adres.

Onze oplossing voor LED sportschool verlichting is gunstig in prijs en kwaliteit. De LED strips van LED Gigant voorziet iedere sportschool van voldoende licht. Voor het verlichten van een sportzaal adviseren wij u gebruik te maken van LED strips in combinatie met LED strip profielen.

Geen enkele ruimte, sportzaal of sportschool is hetzelfde, dit vraagt om maatwerkoplossingen. Voor een lichtplan op maat verzoeken wij u contact op te nemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 085 0020244. Wij helpen u graag verder.

Hieronder geven wij stap voor stap aan wat u nodig heeft voor het verlichten van een sportschool.

1) LED strip profielen van aluminium, Hierin kunt u de LED strips plakken, waardoor deze kaarsrecht liggen.

1.1) Eindkappen voor de aluminium LED strip profielen.

2 ) Kies de juiste LED strip in 12 of 24 volt, in een waterdichte of niet waterdichte variant.

3 ) LED strip voeding / trafo. Hiermee voorziet u de LED strips van stroom. Wij verkopen zowel 12 volt als 24 volt LED trafo’s.

4 ) LED strip controller
Met een LED strip controller kunt u de LED strip afstandsbediening aansturen. Het installeren van deze controller is tevens kinderlijk eenvoudig.

5 ) LED strip afstandsbediening, hiermee kunt u met behulp van de LED strip controller de LED strips geheel draadloos en zonder te richten aansturen.

6 )  LED voeding stroomkabel, ook kunt ervoor kiezen de trafo rechtstreeks op uw stroompunt aan te sluiten

Wij verkopen tevens muziek gestuurde LED aansturing,  WIFI LED strip bediening , hiermee kunt u de strips bedienen met een iPhone, Android toestel zoals Samsung of een iPad of bijvoorbeeld een Samsung Galaxy Tab.

De WIFI app is geschikt voor Android & Iphone.

Naast losse controllers / wifi controllers voor LED strips, bieden wij u ook duurzame en mooi vormgegeven LED afstandsbedieningen aan.
Functionaliteiten zoals dimmen, kleuren wisselen en andere functies zijn eenvoudig met de draadloze afstandsbediening te kiezen.

Ook kunt u de LED strips met een wanddimmer bedienen. Hierin hebben wij een ruime keuze.

Voor vragen met betrekking tot het maken van de juiste zijn wij bereikbaar op nummer 085-0020244.

LED verlichting Showroom

Wanneer u plannen heeft LED verlichting voor uw sport gelegenheid aan te schaffen dan bent u bij LED gigant aan het juiste adres.

Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van uw led verlichting.

Wanneer u een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 085 0020244