LED verlichting rotterdam

LED verlichting Rotterdam

 

LED verlichting zoals LED strips en LED lampen, maar ook LED profielen en LED voedingen zijn verkrijgbaar in vele typen, soorten en kwaliteiten, natuurlijk kunt u indien u precies weet welke producten u zoekt deze direct via onze webshop online bestellen.

 

LED verlichting is dus direct leverbaar door heel Nederland, en ook binnen 24 uur in ieder plaats in Rotterdam.

Omdat wij van LED-gigant.nl als geen ander weten hoe belangrijk het is om onze LED verlichting en met name LED strips en LED profielen eens uitvoering te testen, bieden wij u de mogelijkheid om onze LED producten uitgebreid te komen bekijken.

 

LED verlichting op maat Rotterdam

Wij van LED-Gigant.nl maken graag samen met u aan de hand van uw wensen een uitgebreide offerte op maat.
Het is verstandig om alvast goed op papier te hebben staan waar u de verlichting wenst te plaatsen.  Op die manier kunnen wij u het snelste helpen.

 

 

Wat kunt u verwachten van LED-Gigant.nl

  • Altijd eerlijke en bovendien scherpe prijzen
  • Eigen import en productie
  • Altijd uit voorraad leverbaar vanuit eigen magazijn
  • 1 constante kwaliteit
  • Jarenlange ervaring op het gebied van LED
  • Vandaag of morgen al in huis
  • Gratis levering door heel Nederland v.a. €99

 

 

Waar bestaat ons assortiment LED verlichting uit

Ons assortiment LED verlichting bestaat uit de volgende producten, meer dan 60 soorten LED profielen in het wit, zwart of aluminium, LED strips in 12 en 24 volt. De strips zijn leverbaar in 2700 kelvin, 3000 kelvin, 4000 kelvin, 6000 kelvin.  LED voedingen in 12 en 24 volt, waarbij zowel onze LED strips, LED profielen als onze LED voedingen leverbaar zijn in waterdichte en niet waterdichte varianten.
Ook voor de aansturing en bekabeling bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien helpen wij u graag op weg over de juiste installatie technieken en opties.

 

 

Kortom komt, woont, werkt of bent u weleens in Rotterdam en bent u op zoek naar LED verlichting ? Kom dan gerust langs in onze LED verlichting showroom in Rotterdam.

 

Bel direct met LED-gigant.nl voor een afspraak 085 002 0244

Of stuur ons uw offerte aanvraag via offerte@samti.nl.

Selecteer een Afleverpunt