LED verlichting horeca

zalencentrum led verlichting

LED verlichting horeca

Wanneer u plannen heeft uw huidige café, restaurant of hotel te voorzien van nieuwe LED verlichting of de bestaande verlichting uit te breiden of te vervangen dan dient u met de nodige zaken rekening houden.

Op deze pagina met informatie over LED horeca verlichting laten wij u graag kennis maken met de vele mogelijkheden.
Wij van LED-Gigant.nl hebben in de afgelopen jaren vele horeca gelegenheden geadviseerd en voorzien van nieuwe LED verlichting, wij zijn niet voor niets de partner voor de horeca als het gaat om LED verlichting.

Verlichting is een essentieel en bepalend aspect binnen iedere ruime.

De verlichting dient veelal een groter doel namelijk het bepalen van de sfeer en het creëren van een bepaald gevoel voor werknemer of bezoeker. Zo kunt u met erg warm licht bijvoorbeeld een erg knusse sfeer creëren, waardoor de mensen in uw onderneming het gezellig met elkaar hebben. Maar ook kunt u bijvoorbeeld met een koud licht er voor kiezen om de keuken uitstekend te verlichten, zodat al het eten uitstekend klaar gemaakt wordt en de energie van de werknemers hoog blijft!
of om een chiquere uitstraling te verkrijgen zou u er voor kunnen kiezen om bijvoorbeeld 2 lichtlijnen in de muur in te bouwen. Kortom zijn er oneindig veel mogelijkheden!

Wij van LED-Gigant.nl zijn door de jaren heen gepassioneerd geraakt door het adviseren en beleveren van LED verlichting aan vele horeca gelegenheden in Nederland en Belgie. Bij LED-gigant.nl leggen wij de focus vooral op het creëren van sfeervolle LED-lichtlijnen en het accentueren van bepaalde onderdelen binnen de onderneming. Wij doen dit door middel van de combinatie LED profielen en LED strips en volledig instelbare LED spots die eenvoudig gezamenlijk of apart kunnen worden aangestuurd. Wij houden rekening met alle wensen en eisen van het project en zoeken altijd naar de beste kwaliteit waarbij duurzaamheid en met name de levensduur het belangrijkste zijn.

LED strips zijn enorm geschikt voor toepassing binnen de horeca. Met name de combinatie LED profielen & LED strips wordt vaak gekozen en de diverse mogelijkheden neem ieder jaar alleen maar toe!
Met LED strips kunt u vele manieren van licht creëren, zowel sfeervolle indirecte lijnen achter bijvoorbeeld een bar of balie maar ook kunt u met LED strips hoofdverlichting creëren.
Afhankelijk van het gekozen profiel kunt u vele lichteffecten realiseren. Wij helpen u hierbij uiteraard graag op weg.

Ook voor het aanbrengen van accentverlichting zijn er volop mogelijkheden. Wij leveren zowel inbouw spots als spots om wanden of speciale elementen uit te lichten. Uiteraard nemen wij al uw wensen volledig mee in het lichtplan en ontvangt u van ons een overzichtelijke en heldere offerte op maat.

Omdat wij u graag volledig ontzien in het aanbrengen van nieuwe LED verlichting, het vervangen van de bestaande verlichting bieden wij u de mogelijkheid om zowel bij ons op locatie als op uw eigen locatie alle wensen van het project door te nemen.

Garantie op horeca verlichting

Op alle LED verlichting geven wij 36 maanden garantie en op de aansturing en voeding geven wij standaard 60 maanden garantie. De profielen zijn voorzien van 60 maanden garantie op o.a. breuk of verkleuring.

Op maat serviceWij leveren in veel gevallen alle verlichting kant en klaar aan. D.w.z. dat alle LED strips en de profielen speciaal op maat worden gemaakt. Vervolgens testen wij in huis of alle verlichting goed werkt, zodat u deze alleen maar op de juiste plek dient te installeren.

Installatie service

Indien u niet beschikt over de juiste installateurs kunnen wij de installatie volledig verzorgen. Wij werken alleen met gecertificeerde professionele installateurs waarbij wij vooraf duidelijk afspraken vastleggen.

Offerte aanvraag

Het kan soms erg lastig zijn om te bedenken wat u precies wilt op het gebied van verlichting. Daarom vinden wij het erg leuk om u hierbij te kunnen helpen!
Voor advies en een vrijblijvende offerte kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht in onze LED showroom in Purmerend of door ons even te bellen op 0850020244.
Ook kunt u altijd even mailen naar support@led-gigant.nl voor een nog sneller en uitgebreider antwoord!

Led-gigant.nl is uw partner op het gebied van horeca verlichting