LED verlichting etalages

Wanneer u van plan bent om een Etalage te gaan voorzien van LED verlichting dan bent u bij LED-Gigant.nl aan het juiste adres.

LED-gigant.nl heeft voor het verlichten van een etalage een aantal unieke LED oplossingen in huis. Met flexibele LED strips in combinatie met LED strip profielen gemaakt van aluminium, verlicht u zeer eenvoudig iedere etalage, ongeachte de grootte van de etalage. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment LED strips vanaf 24w per 5 meter tot ruim 150watt per 5 meter. Afhankelijk van de afmetingen van uw etalage adviseren wij u graag over het maken van de juiste keuze.

LED verlichting showroom

Wanneer u plannen heeft LED etalageverlichting aan te schaffen dan bent u bij LED Gigant aan het juiste adres.
Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van uw led verlichting.

Breng dan nu een bezoekje aan onze LED verlichting showroom

Wanneer u plannen heeft LED verlichting voor een etalage aan te schaffen dan bent u bij LED gigant aan het juiste adres.

Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van uw led etalage verlichting.

Wanneer u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 085 0020244

Levering
Wij verwerken alle orders dezelfde dag en versturen al onze pakketten inclusief een track and trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen.

Vraag hieronder een direct een offerte aan

Neem contact met ons op