LED verlichting etalages

Wanneer u van plan bent om een Etalage te gaan voorzien van LED verlichting dan bent u bij LED-Gigant.nl aan het juiste adres.

4d7cb92ba72e20466d1bf3fbc5d04574

LED-gigant.nl heeft voor het verlichten van een etalage een zeer geschikte LED oplossing. Met flexibele LED strips in combinatie met LED strip profielen gemaakt van aluminium, verlicht u zeer eenvoudig een etalage, ongeachte de grootte van de etalage. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment LED strips vanaf 24w per 5 meter tot ruim 150watt per 5 meter. Afhankelijk van de afmetingen van uw etalage adviseren wij u graag over het maken van de juiste keuze.

Wat heeft u nodig om een etalage professioneel te verlichten met LED?

Hieronder geven wij stap voor stap aan wat u nodig heeft.

led strips installeren

1) LED strip profielen van aluminium, Hierin kunt u vervolgens de LED strips vastplakken, waardoor deze kaarsrecht liggen.

U kunt kiezen uit ruim 30 soorten profielen. Afhankelijk van uw wensen rondom de etalageverlichting adviseren wij u hier graag vrijblijvend over.

1.1) Eindkappen voor de aluminium LED strip profielen.

2 ) Kies de juiste LED strip
Welke LED strips zijn geschikt voor de etalage?

3 ) LED strip voeding / trafo. Hiermee voorziet u de LED strips van stroom. Wij adviseren u 24 volt aan te schaffen.

4 ) LED strip controller
Met een LED strip controller kunt u de LED strip afstandsbediening aansturen. Het installeren van deze controller is tevens kinderlijk eenvoudig.

5 ) LED strip afstandsbediening, hiermee kunt u met behulp van de LED strip controller de LED strips geheel draadloos en zonder te richten aansturen.

6 )  LED voeding stroomkabel, ook kunt ervoor kiezen de trafo rechtstreeks op uw stroompunt aan te sluiten

Wij verkopen zowel WIFI LED strip bediening , hiermee kunt u de strips bedienen met een iPhone, Android toestel zoals Samsung of een iPad of bijvoorbeeld een Samsung Galaxy Tab.
De WIFI app is geschikt voor Android & Iphone.

Naast WIFI controllers voor LED strips bieden wij u ook duurzame en mooi vormgegeven LED afstandsbediening.
Functionaliteiten zoals dimmen, kleuren wisselen en andere functies zijn eenvoudig met de draadloze afstandsbediening te kiezen.

Ook kunt u de LED strips met een wanddimmer bedienen. Hierin hebben wij een ruime keuze.

Voor vragen met betrekking tot het maken van de juiste zijn wij bereikbaar op nummer 085 0020244

LET OP!

Wanneer u LED strips wenst te gebruiken dienen deze goed te worden gekoeld. LED strips die niet voldoende koeling krijgen zullen defect raken.
Wij adviseren om altijd LED strip profielen van aluminium te gebruiken zodat de strips mooi recht geplaatst kunnen worden en deze tevens voldoende koeling krijgen. Hierdoor gaan de strips vele malen langer mee.

Voor maximaal licht vanaf uw strips, kiest u voor de gratis heldere afdekking, wanneer u het licht iets wilt breken, adviseren wij om een gratis opale afdekking te bestellen.

LED verlichting showroom

Wanneer u plannen heeft LED etalageverlichting aan te schaffen dan bent u bij LED Gigant aan het juiste adres.
Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van uw led verlichting.

Breng dan nu een bezoekje aan onze LED verlichting showroom

Wanneer u plannen heeft LED verlichting voor een etalage aan te schaffen dan bent u bij LED gigant aan het juiste adres.

Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van uw led etalage verlichting.

Wanneer u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 085 0020244

Levering
Wij verwerken alle orders dezelfde dag en versturen al onze pakketten inclusief een track and trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen.
Bestellingen boven de 75 euro worden tevens gratis verstuurd door heel Europa.