LED strips voor vakantiewoningen

LED strips voor vakantiewoningen

In uw vakantiewoning wilt u zich natuurlijk meteen thuis voelen, dit is een grote voorwaarde tijdens het verblijf. Door goed na te denken over de manier waarop u de vakantiewoning wilt gaan verlichten kunt u zich meteen thuis gaan voelen bij iedere binnenkomst. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door directe verlichting, maar ook door indirecte verlichting. Welke methode u ook kiest, het is altijd aan te raden om dit vandaag de dag met LED verlichting te realiseren. Dit is de moderne manier om een vakantiewoning sfeervol te verlichten. Het is bovendien zeer gemakkelijk om dit op de juiste manier te doen, LED verlichting is bovendien simpel te installeren zonder al te veel technische kennis of tooling.

 

Indirecte verlichting


Veruit de meest gekozen methode wanneer je kiest voor LED verlichting, is indirect verlichten. Dit doet u door gebruik te maken van de vlakken in uw vakantiewoning. Door het licht hierop te monteren kan je profijt hebben van de reflecterende werking. U doet dit door LED strips te gebruiken. Deze kunnen gemakkelijk langs lijnen en randen worden gemonteerd zodat u een optimaal effect hebt hiervan. U heeft dan weinig verlichting nodig om uw hele ruimtes goed in het licht te zetten. Vooral in woonkamers is deze methode al vele jaren zeer populair en groeit de populariteit nog altijd.

 

LED Profielen


De beste manier om LED strips aan te brengen in uw vakantiewoning is door ze op aluminium profielen te plakken. Zo zorgt u dat ze strak en recht worden geplaatst. Dit is natuurlijk vooral belangrijk als u een strak interieur in uw vakantiewoning heeft. U kunt de strips er gewoon op plakken. Vervolgens kunt u de profielen weer zelf plakken op de ondergrond waarop u ze wilt aanbrengen door lijm te gebruiken. U bent er dus nauwelijks tijd aan kwijt.

 

Kostenbesparend


Het gebruik van LED verlichting is sterk kostenbesparend. Wanneer u deze vorm van verlichting neemt, dan zal u tot wel 95 procent minder kosten maken. Zo veel bespaart LED verlichting namelijk. Dit straalt natuurlijk ook af op de druk die u op het milieu uitoefent. Door LED lampen te gebruiken in uw vakantiewoning bent u een stuk duurzamer bezig. Dit is zeer aantrekkelijk met het oog op het terugbrengen van de koolstofuitstoot door energieverbruik.

Wat heeft u nodig om uw woning te verlichten met LED strips?

led strips installeren

1) LED strip profielen van aluminium, Hierin kunt u de LED strips plakken, waardoor deze kaarsrecht liggen.

1.1) Eindkappen voor de aluminium LED strip profielen.

1) LED strip profielen van aluminium, Hierin kunt u de LED strips plakken, waardoor deze kaarsrecht liggen.
Met onze LED profielen heeft u ongekende mogelijkheden bij het gebruik van LED strips.

1.1) Eindkappen voor de aluminium LED strip profielen.

2 ) Kies het gewenste voltage van uw LED strip

12 volt – extra warm wit – 2700 kelvin

12 volt – warm wit – 3000 kelvin

12 volt – natuurlijk wit – 4000 kelvin

12 volt – koud wit – 6000 kelvin

12 volt – dual white / CCT

12 volt – kleur

12 volt – RGB

12 volt – RGBW ( RGB + WIT)

12 volt – RGBWW ( RGB + WARM WIT)

12 volt adresseerbaar (pixel gestuurde smart oplossingen)

Naast onze 12 volt series leveren wij ook 24 volt LED strips. Gaat u voor een lengte van 10-13 meter dan adviseren wij 24 volt LED strips.

24 volt – extreem warm wit – 2500 kelvin

24 volt – extra warm wit – 2700 kelvin

24 volt – warm wit – 3000 kelvin

24 volt – natuurlijk wit – 4000 kelvin

24 volt – koud wit – 6000 kelvin

24 volt – dual white CCT

24 volt – RGB

24 volt – RGBW (RGB + WIT)

24 volt – RGBWW ( RGB + WARM WIT)

24 volt – RGBCCT ( RGB + WIT TINTEN WARM TOT KOUD

24 volt adresseerbaar

Gaat u voor het beste van het beste, een CRI van 95! een waterdichtheid tot IP68 en een lengte van 30 meter zonder voltagedrop? Dan zijn onze 48 volt LED strips de lichtoplossing die u zoekt. Bekijk hier onze 48 volt professionele LED strip lijn.

48 volt LED strip

3 ) LED voeding hiermee voorziet u de LED verlichting van stroom.

Deze LED voedingen zijn leverbaar in de volgende varianten vanaf 6watt tot 600watt.

12 volt LED voedingen
24 volt LED voedingen

Dimbare LED voedingen

48 volt LED voedingen

4 ) LED strip controller
Met een LED strip controller kunt u de LED strip afstandsbediening aansturen. Het installeren van deze controller is tevens kinderlijk eenvoudig.

5 ) LED afstandsbediening, hiermee kunt u met behulp van de LED strip controller de LED strips geheel draadloos en zonder te richten aansturen.

Ook voeren wij een uitgebreid assortiment LED wanddimmers.
Hiermee kunt u zowel bekabeld als draadloos uw LED verlichting dimmen.

6 LED wifi aansturing / smart home verlichting

Wij verkopen zowel WIFI LED strip bediening , hiermee kunt u de strips bedienen met een iPhone, Android toestel zoals Samsung of een iPad of bijvoorbeeld een Samsung Galaxy Tab.
De WIFI app is geschikt voor Android & Apple.

7 )  LED montagemateriaal zoals

LED aansluitkabel
LED connectoren

Voor vragen met betrekking tot het maken van de juiste keuze zijn wij bereikbaar op nummer 0850020244

LET OP!

Wanneer u LED strips wenst te gebruiken dienen deze goed te worden gekoeld. LED strips die niet voldoende koeling krijgen zullen defect raken.
Wij adviseren om altijd LED strip profielen van aluminium te gebruiken zodat de strips mooi recht geplaatst kunnen worden en deze tevens voldoende koeling krijgen. Hierdoor gaan de strips vele malen langer mee en creëert u mooie lichteffecten.
Wij leveren ruim 200 verschillende LED profielen uit voorraad welke u tevens kunt komen bekijken in onze LED showroom.

Hoe hoger het profiel is en hoe dieper een LED strip in het LED profiel geplaatst wordt, des te strakker zal de lichtlijn worden.

U kunt al onze LED profielen eenvoudig vastboren, vastkitten of gebruik onze montageklemmen voor LED profielen.

Uniek is de superkrachtige montagetape voor LED profielen, deze hebben een kleefkracht van wel 80kg per meter! vochtbestendig, weersbestendig en geschikt voor alle ondergronden.

De afdekkingen
Helder / transparante afdekking voor maximaal lichteffect en laten 100% van het licht door.
Opaal / melkwit voor een mooi gefilterd licht en laten circa 80% van het licht door.
Frosted / icey voor een gefilterd licht met een hogere lichtopbrengst laten circa 90% van het licht door.

De afdekkingen voor LED profielen worden altijd standaard gratis geleverd.

LED verlichting showroom

Wanneer u plannen heeft LED verlichting aan te schaffen dan bent u bij LED Gigant aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van de LED verlichting.

Breng gerust een bezoekje aan onze LED verlichting showroom en laat u informeren door onze enthousiaste medewerkers.

Wanneer u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 0850020244.


Levering

Wij verwerken alle orders dezelfde dag en versturen al onze pakketten inclusief een tracking trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen. U bent tevens van harte welkom in onze LED winkel.

Selecteer een Afleverpunt