LED strips voor in de muur

Sportschool LED verlichting 04 2

Wellicht heb je het weleens gezien in uw sportschool, bar, hotel, restaurant of discotheek. LED strips die volledig zijn weggewerkt in de muur of wand. LED-Gigant.nl is leverancier van speciale muurprofielen voor LED strips die eenvoudig kunnen worden gemonteerd.

Lichtbeleving

Verlichting is van grote invloed op de ruimte. Het is daarom zeer belangrijk dat de verlichting volledig is afgestemd op deze ruimte. U kunt de efficiëntie van een ruimte vergroten door met LED strips de sfeer te versterken en juist mooi licht te creëren. Goed licht is niet alleen belangrijk voor de beleving van de ruimte.
Om de speciale muurprofielen te bestellen brengt u een bezoekje aan onze muur en wandprofielen productpagina. 

Led strips in de muur wegwerken

LED strips worden over het algemeen vaak direct tegen een muur geplakt. Wanneer LED strips in het directe gezichtsveld worden gemonteerd, dan zijn alle leds vaak erg fel en niet prettig voor het oog, met name wanneer deze direct tegen de muur zijn geplakt is dit erg hinderlijk. LED strips die tegen een muur worden geplakt geven dan dus niet het gewenste effect. Ook wanneer deze indirect schijnen is het gewenste effect vaak ver te zoeken. Led strips geven het mooiste lichteffect wanneer het licht als het ware wordt gefilterd door middel van een melkwitte of opaal kleurige diffuser.

Led strip profielen voor in de muur

LED strips tegen een muur monteren is zeer eenvoudig te realiseren wanneer er gebruikt wordt gemaakt van onze speciale aluminium LED strip muur profielen. U kunt uw LED strip direct in het profiel vastplakken, vervolgens sluit u de strip aan op uw controller en/of voeding en kunt u ongestoord genieten van het licht vanaf de muur.

U kunt de profielen direct aan de muur vastzetten met montageklemmen of het profiel vastzetten met schroeven. Indien u kiest voor een inbouw profiel kunt u deze in de muur vrezen. Dit geeft beide een mooi licht effect.

Het licht van de strip wordt strak egaal, u krijgt als het ware een mooie strakke lichtlijn. Zeker wanneer u kiest voor een profiel waarbij de strip dieper in het profiel ligt.

Wanneer LED strips branden worden deze snel warm. Een LED strip die onvoldoende koeling krijgt zal minder lang mee gaan dan de aangegeven branduren op de verpakking. Een LED muurprofiel verlengd de brandtijd van de strips aanzienlijk. Het vervangen van een LED strip aan het plafond is natuurlijk ook geen prettige aangelegenheid, dus hoe langer uw LED strips meegaan des te langer geniet u zonder zorgen.

Led strip muur profielen

Wij van LED-gigant.nl hebben een uitgebreid assortiment LED strip profielen die u tegen iedere gewenste muur kunt vastzetten.

De mogelijkheden voor wat betreft uw persoonlijke situatie zijn eindeloos. Er zijn platte profielen leverbaar met rechte of ronde hoeken.
U kunt kiezen voor opbouw of inbouwprofielen met verschillende afdekkingen. Onze profielen worden standaard met een afdekking verstuurd. U betaald bij ons niets extra voor de afdekking.

Speciale projecten met muren die verlicht moeten worden krijgen bij ons speciale projectprijzen. Bel voor de laagste projectprijs 0850020244.

Wanneer u vragen heeft over het installeren van LED strips aan de muur van uw woning, kantoor of bedrijf dan kunt u het team van LED-Gigant.nl altijd even mailen of bellen. Wij zijn bereikbaar op nummer 0850020244.