LED strips voor in de muur

Wellicht heb je het weleens gezien in uw favoriete bar, hotel, restaurant of discotheek. LED strips die volledig zijn weggewerkt in de muur of wand. LED-Gigant.nl is leverancier van speciale muurprofielen voor LED strips die eenvoudig kunnen worden gemonteerd.

Lichtbeleving

Verlichting is van grote invloed op de ruimte. Het is daarom zeer belangrijk dat de verlichting volledig is afgestemd op deze ruimte. U kunt de efficiëntie van een ruimte vergroten door met LED strips de sfeer te versterken en juist mooi licht te creëren. Goed licht is niet alleen belangrijk voor de beleving van de ruimte. Het kiezen van de juiste lichtkleur met bijvoorbeeld RGB led strips en de intensiteiten is ook zeer belangrijk.
Onze aluminium inbouw profielen voor LED strips zijn de ideale oplossing voor klassieke indirecte verlichting in huis, kantoorruimtes, beursstands en nog veel meer.
Het licht wordt door de vorm van de profielen goed verspreid. Het profiel is geschikt voor alle type LED strips en is eenvoudig te monteren door het direct vast te lijmen tegen de wand of muur.

Om de speciale muurprofielen te bestellen brengt u een bezoekje aan onze muur and wandprofielen productpagina. 

Profielen in de muur weggewerkt met een RGB LED strip

Led strips in de muur wegwerken

LED strips worden over het algemeen vaak direct tegen een muur geplakt. Wanneer LED strips in het directe gezichtsveld worden gemonteerd, dan zijn alle leds vaak erg fel en niet prettig voor het oog, met name wanneer deze verticaal tegen de muur zijn geplakt is dit erg hinderlijk. LED strips die tegen een muur worden geplakt geven dan dus niet het gewenste effect. Ook wanneer deze indirect schijnen is het gewenste effect vaak ver te zoeken. Led strips geven het mooiste lichteffect wanneer het licht als het ware wordt gefilterd door middel van een melkwitte of opaal kleurige diffuser.

Led strip profielen voor in de muur

LED strips tegen een muur monteren is zeer eenvoudig te realiseren wanneer er gebruikt wordt gemaakt van onze speciale aluminium LED strip muur profielen. U kunt uw LED strip direct in het profiel vastplakken, vervolgens sluit u de strip aan op uw controller en/of voeding en kunt u ongestoord genieten van het licht vanaf de muur.

U kunt de profielen direct aan de muur vastzetten met montageklemmen of het profiel vastzetten met schroeven. Indien u kiest voor een inbouw profiel kunt u deze in de muur vrezen. Dit geeft beide een mooi licht effect.

Onze LED muur profielen bieden u een aantal grote voordelen.

Het licht van de strip wordt strak egaal, u krijgt als het ware een mooie strakke lichtlijn. Zeker wanneer u kiest voor een profiel waarbij de strip dieper in het profiel ligt.

Wanneer LED strips branden worden deze snel warm. Een LED strip die onvoldoende koeling krijgt zal minder lang mee gaan dan de aangegeven branduren op de verpakking. Een LED muurprofiel verlengd de brandtijd van de strips aanzienlijk. Het vervangen van een LED strip aan het plafond is natuurlijk ook geen prettige aangelegenheid, dus hoe langer uw LED strips meegaan des te langer geniet u zonder zorgen.

Projecten voor LED strips in een muur van LED-Gigant.nl

 

Profielen in de muur weggewerkt met een RGB LED strip

 

Led strip muur profielen

Wij van LED-gigant.nl hebben een uitgebreid assortiment LED strip profielen die u tegen iedere gewenste muur kunt vastzetten.

De mogelijkheden voor wat betreft uw persoonlijke situatie zijn eindeloos. Er zijn platte profielen leverbaar met rechte of ronde hoeken.
U kunt kiezen voor opbouw of inbouwprofielen met verschillende afdekkingen. Er is al een LED strip muur profiel vanaf slechts € 4,95 per strekkende meter leverbaar. Onze profielen worden standaard met een afdekking verstuurd. U betaald bij ons niets extra voor de afdekking.

Speciale projecten met muren die verlicht moeten worden krijgen bij ons speciale projectprijzen. Bel voor de laagste projectprijs 0850020244.

Wanneer u vragen heeft over het installeren van LED strips aan de muur van uw woning, kantoor of bedrijf dan kunt u het team van LED-Gigant.nl altijd even mailen of bellen. Wij zijn bereikbaar op nummer 0850020244.