LED strips voor een inbouwhaard

U wilt natuurlijk dat uw inbouwhaard en gezellig uitziet. Met LED strips kunt u zorgen dat naast het vuur u extra licht heeft wat ervoor zorgt dat het uw inbouwhaard er nog mooier uit komt te zien. Met LED strips kunt u er nog voor zorgen dat er licht van u inbouwhaard komt ook al staat brand deze niet. U kunt de LED strips met de profielen eenvoudig in uw inbouwhaarden verwerken.

Het is erg belangrijk dat uw LED strips goed verkoeld worden. LED strips die goed verkoeld worden die gaan een stuk langer mee dan LED strips die niet verkoeld worden. Bij veel LED strips is het ook zo dat als de LED strips niet in aluminium LED strip profielen worden gemonteerd de garantie vervalt. LED strips monteren in de profielen is erg gemakkelijk, u hoeft alleen het beschermlaagje aan de achterkant van de led strip af te halen en het dan in het profiel plakken. Door dit te doen weet u zeker dat u de LED strips het efficiëntste gebruikt.

 

Als u profielen op www.led-gigant.nl besteld, dan krijgt u hier ook altijd gratis afdekkingen bij. Bij de afdekkingen heet u de keuze tussen heldere of opale afdekkingen. Als de led strips in de buurt van uw gezichtsveld staan dan raden wij u aan om niet de heldere afdekkingen te nemen omdat als u hier te lang in kijkt dat voor last aan uw ogen zou kunnen zorgen. Als u vooral een mooie egale lijn wilt dan kunt u kiezen voor de opale afdekking die ervoor zorgt dat al uw led strips goed beschermd worden.

Hieronder geven wij stap voor stap aan wat u nodig heeft.

led strips installeren

1) LED strip profielen van aluminium, Hierin kunt u de LED strips plakken, waardoor deze kaarsrecht liggen.
Met onze LED profielen heeft u ongekende mogelijkheden bij het gebruik van LED strips. Met name 45 graden profielen zijn uitermate geschikt voor het plaatsen in de nok van een zolder.

1.1) Eindkappen voor de aluminium LED strip profielen.

2 ) Kies de juiste LED strip voor het verlichten van uw zolder. Onze LED strips zijn leverbaar in 12 volt of 24 volt!
Welke LED strips zijn geschikt voor in de thuisbioscoop?

3 ) LED strip voeding / trafo. Hiermee voorziet u de LED strips van stroom. Wij verkopen zowel 12 volt als 24 volt LED trafo’s.

4 ) LED strip controller
Met een LED strip controller kunt u de LED strip afstandsbediening aansturen. Het installeren van deze controller is tevens kinderlijk eenvoudig.

5 ) LED strip afstandsbediening, hiermee kunt u met behulp van de LED strip controller de LED strips geheel draadloos en zonder te richten aansturen.

6 )  LED voeding stroomkabel, ook kunt ervoor kiezen de trafo rechtstreeks op uw stroompunt aan te sluiten

Als u verder nog hulp nodig heeft met LED strips voor inbouwhaarden dan kunt u altijd contact opnemen met LED-gigant.nl