LED strips voor toonbanken

led profiel toonbank

LED oplossingen voor toonbanken

Een toonbank is vaak het middelpunt van uw bedrijf en is vaak de eerste aanblik en indruk van uw bedrijf. Het goed verlichten van een toonbank is essentieel voor een goede indruk of sfeerbeveling.

Een toonbank opvallend maar toch subtiel verlichten is eenvoudig te realiseren met onze voordelige LED strips. LED strips zijn enorm veelzijdig en kunnen op talloze manier worden toegepast. Een groot voordeel van LED strips is dat deze in vrijwel iedere kleur (dus ook uw huisstijl ) zijn in te stellen. LED strips met meerdere kleuren worden verkocht onder naam RGB LED strips. Ook zijn er RGB/WW LED strips dit zijn RGB (multi color strips) maar inclusief warm wit. Daarnaast bieden wij ook diverse RGBCCT LED oplossingen aan waarmee u naast kleur en warm wit ook de mogelijkheid tot koud en natuurlijk wit licht heeft.

Toonbanken worden vaak aan de voorzijde verlicht en dit kan zowel direct als indirect.

Wanneer een toonbank direct verlicht wordt dan dienen de LED strips aan de voorzijde in het directe zicht te worden bevestigd. Bij indirecte toonbank verlichting zal de LED strips aan de onderzijde of achter een valse voorzijde worden geplaatst. Deze installatie zal een mooi egaal licht geven.

Wat uw keuze ook zal zijn, wij adviseren u graag over de juiste LED strips en LED profielen, bel ons via 0850020244.

LED verlichting showroom

Wanneer u plannen heeft LED toonbankverlichting aan te schaffen dan bent u bij LED Gigant aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van de LED toonbank verlichting. Breng dan nu een bezoekje aan onze LED verlichting showroom

Wanneer u plannen heeft LED verlichting voor een toonbank aan te schaffen dan bent u bij LED gigant aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van uw LED toonbank verlichting.

Wanneer u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 085 0020244

Levering
Wij verwerken alle orders dezelfde dag en versturen al onze pakketten inclusief een track and trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen.