LED strips terrasoverkapping

Het is altijd fijn om tijdens een warme zomeravond lekker buiten te zijn. Door gebruik te maken van led strips kunt u tot lekker laat buiten blijven zitten, ook al is het buiten donker.

Een voordeel van led strips is dat deze een heel stuk energiezuiniger zijn dan halogeen spots of spaar / gloeilampen. Het toepassen van led strips voor uw terras zal daarom direct voor een lage energierekening zorgen. Dit is natuurlijk goed voor uw budget! Een ander groot voordeel van LED strips is de subtiele lichtverdeling, het licht wordt mooi verdeeld over de gehele lengte waardoor u een sfeervolle omgeving krijgt.
Om het licht netjes te filteren hebben wij speciale led profielen voor terrasoverkappingen. Al onze LED profielen zijn gemaakt voor zowel binnen als buiten en kunnen dus zonder moeite in ieder type terrasoverkapping worden weggewerkt.

Om ervoor te zorgen dat uw led strips zo lang mogelijk mee gaan, raden wij u aan om led strip profielen in combinatie met LED strips aan te schaffen. Dat komt omdat led strips erg snel warm worden. Als led strips te warm worden dan zorgt dit ervoor dat de led strips zelden de verwachte brandtijd halen. De aluminium led strip profielen koelen deze led strips vanzelf af en zorgen er ook nog is voor dat u al uw led strips recht kunt plaatsen.

Bij de led strip profielen krijgt u er altijd gratis afdekkingen bij. U heeft de keuze tussen heldere of melkwitte profiel afdekkingen. Bij de heldere kunt u volledig door de afdekkingen kijken, dit zou ervoor kunnen zorgen dat u last krijgt aan uw ogen als het direct in uw gezichtsveld staat. Als u wilt dat uw led strips een mooie lijn vormen in plaats van allemaal aparte led puntjes dan kunt u het beste gaan voor de melkwitte afdekking.

Het aansturen van de LED terrasoverkapping verlichting kan door middel van onze handige controle systemen. Bekijk deze aansturing hier.

Als u verder nog vragen heeft over het verlichten van uw terrasoverkapping dan kunt u altijd contact opnemen met het team van LED-gigant.