LED strips sauna

Wanneer u van plan bent om een sauna ruimte te voorzien van LED verlichting dan kunt u dit het beste doen met waterdichte LED strips in combinatie met onze LED profielen.
LED-gigant.nl heeft een voordelige en duurzame oplossing om een sauna ruimte te voorzien van LED verlichting.
LED strips in combinatie met led strip profielen zijn de meest geschikte oplossing omdat u zo de LED strips netjes kunt wegwerken in en rondom uw sauna.
Deze kunnen dienen als achtergrondverlichting, maar ook als sfeervolle verlichting voor uw sauna(ruimte).

Heeft u vragen? Bel 085-0020244.

Wij hebben een kant en klare LED strip sauna set samengesteld.

Bekijk deze Sauna set hier.

sauna_led_strip

LET OP!

Vrijwel geen enkele LED strip die u bij de meeste webshops koopt zijn bestand tegen extreme warmte, zoals die in uw sauna. 

Omdat eigenlijk alle sauna’s puur maatwerk zijn, geldt dit ook voor uw LED saunaverlichting. Wij van LED-Gigant.nl zijn de nummer 1 webshop in sauna LED verlichting en bieden u de mogelijkheid een offerte op maat aan te vragen. Zo heeft u te alle tijden de beste oplossing om uw sauna te voorzien van LED.

Wat heeft u nodig om uw sauna te voorzien van LED strips? Hieronder geven wij stap voor stap aan wat u nodig heeft voor uw sauna verlichting.

led strips installeren

1) LED strip profielen van aluminium, Hierin kunt u de LED strips plakken, waarmee u deze prachtig kunt wegwerken.

1.1) Eindkappen voor de aluminium LED strip profielen.

2 ) Kies de juiste waterdichte LED strip voor uw sauna.

Welke LED strips zijn geschikt voor in de badkamer?

LED strip RGB (multicolor) – € 69,50 voor 5 meter.

3 ) LED strip voeding / trafo. Hiermee voorziet u de LED strips van stroom.

4 ) LED strip controller
Met een LED strip controller kunt u de LED strip afstandsbediening aansturen. Het installeren van deze controller is tevens kinderlijk eenvoudig.

5 ) LED strip afstandsbediening, hiermee kunt u met behulp van de LED strip controller de LED strips geheel draadloos en zonder te richten aansturen.

6 )  LED voeding stroomkabel, ook kunt ervoor kiezen de trafo rechtstreeks op uw stroompunt aan te sluiten

Wij hebben tevens kant en klare sauna led strip sets. Bekijk ons actuele aanbod hier.

Voor vragen met betrekking tot het maken van de juiste keuze over het verlichten van uw sauna met LED strips zijn wij bereikbaar op nummer 085-0020244.

LET OP!

Wanneer u LED strips wenst te gebruiken dienen deze goed te worden gekoeld. LED strips die niet voldoende koeling krijgen zullen defect raken.
Wij adviseren om altijd LED strip profielen van aluminium te gebruiken zodat de strips mooi recht geplaatst kunnen worden en deze tevens voldoende koeling krijgen. Hierdoor gaan de strips vele malen langer mee.

Voor maximaal licht vanaf uw strips, kiest u voor de gratis heldere afdekking, wanneer u het licht iets wilt breken, adviseren wij om een gratis opale afdekking te bestellen.

LED verlichting sauna showroom

Wanneer u plannen heeft LED verlichting aan te schaffen dan bent u bij LED-gigant aan het juiste adres.

Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van uw led verlichting.

Wanneer u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl
of op nummer 085-0020244.

Vraag hieronder een direct een offerte aan

Neem contact met ons op