LED strips roltrap

Als u wilt dat de roltrap bij uw bedrijf er erg modern en goed uitziet dan kunt u dit doen de roltrap extra te verlichten met LED strips.

 

Wij van LED-Gigant.nl zijn trotse leverancier van LED roltrapverlichting. De meest voor de handliggende keuze voor het verlichten van een roltrap zijn aluminium LED profielen in combinatie met LED strips.

 

Hieronder geven wij stap voor stap aan wat u nodig heeft.

led strips installeren

1) LED strip profielen van aluminium, Hierin kunt u de LED strips plakken, waardoor deze kaarsrecht liggen.
Met onze LED profielen heeft u ongekende mogelijkheden bij het gebruik van LED strips. Met name 45 graden profielen zijn uitermate geschikt voor het plaatsen in de nok van een zolder.

1.1) Eindkappen voor de aluminium LED strip profielen.

2 ) Kies de juiste LED strip voor het verlichten van uw zolder. Onze LED strips zijn leverbaar in 12 volt of 24 volt!
Welke LED strips zijn geschikt voor in de thuisbioscoop?

3 ) LED strip voeding / trafo. Hiermee voorziet u de LED strips van stroom. Wij verkopen zowel 12 volt als 24 volt LED trafo’s.

4 ) LED strip controller
Met een LED strip controller kunt u de LED strip afstandsbediening aansturen. Het installeren van deze controller is tevens kinderlijk eenvoudig.

5 ) LED strip afstandsbediening, hiermee kunt u met behulp van de LED strip controller de LED strips geheel draadloos en zonder te richten aansturen.

6 )  LED voeding stroomkabel, ook kunt ervoor kiezen de trafo rechtstreeks op uw stroompunt aan te sluiten

 

De LED profielen kunnen zowel opvallend als directe verlichting worden gebruikt. Uiteraard zijn de mogelijkheden om een roltrap indirect te verlichten eindeloos.

 

Indien uw roltrap of de omgeving van de roltrap toe is aan de volgende stap neem dan gerust contact op met het team van LED-gigant.nl.