LED strips op maat maken

LED strips op maat maken? Lees hoe u dit het beste doet via deze instructiepagina.

Allereerst is het van belang de juiste lengte van de te installeren LED strip te bepalen.

De meeste LED strips uit ons assortiment zijn op maat te maken om de 5 a 10 centimeter. De strip kan alleen op de punten die zijn gemarkeerd op maat worden gemaakt. Deze punten staan duidelijk aangegeven met een verticale lijn op de led strip.
Wij verkopen LED strips met 30, 60 of 120 LED’s per meter. Op iedere strip staan de punten om de LED strip op maat te maken duidelijk aangegeven.

Zodra u de juiste afstand op de LED-strip hebt aangegeven maakt u gebruik van een traditionele schaar om de strip op maat te maken.

Het is belangrijk dat u de LED strip ALLEEN op de aangegeven plaatsen doorknipt. Het knippen van de strip op de verkeerde plaats zal resulteren in een deels defecte en niet goed functionerende strip.

Showroom LED strips

Wanneer u plannen heeft LED strips aan te schaffen dan bent u bij LED gigant aan het juiste adres.

Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van led strips.

Wanneer u een afspraak wilt maken om alle led producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 0850020244.