LED strips combineren met hout

Veel mensen willen led strips op hout monteren omdat ze dit mooi vinden. Dit wordt echter sterk afgeraden omdat hout goed isoleert. Dit zorgt ervoor dat de led strips hun warmte niet goed kwijt kunnen waardoor ze te warm worden. Als led strips te warm worden dan wordt de verwachte brandtijd hiervan aanzienlijk verlaagd.

 

Wij leveren alle LED strips in diverse wattages en lichtsterktes. Ook zijn alle strips verkrijgbaar in 12 of 24 volt.

 

Dus of nu warm wit, koud wit, natuurlijk wit of multi color LED strips zoekt, bij LED-Gigant.nl bent u aan het juiste adres.

 

Advies nodig over het maken van de juiste LED strip bij uw project met hout?

Bel dan nu met LED-gigant.nl

 

Daarom kunt u het beste de led strips in aluminium led strip profielen monteren waardoor de led strips hun warmte goed kwijt kunnen. Als u wilt dat de led strips op het hout wilt monteren dan kunt u het beste de profielen in het hout verwerken.

In onze webshop kunt u allerlei verschillende soorten LED profielen vinden. Er zijn profielen die handig zijn voor kleinere oppervlaktes. Als u wilt dan kunt u de profielen een klein beetje verbuigen zodat ze ook op niet gladde plekken wel gemonteerd kunnen worden.

 

Bij de aluminium led strip profielen krijgt u er gratis afdekkingen bij. U heeft de keuze tussen heldere of opale afdekkingen. Als de led strips direct in uw gezichtsveld staan dan raden wij u aan om geen heldere afdekking te nemen omdat dit anders voor last aan uw ogen zou kunnen zorgen. Als u wilt dat de led strips meer op een lijn lijken in plaats van allemaal losse lampjes dan kunt u het beste opale afdekkingen nemen.

 

Als u verder nog vragen heeft dan kunt u altijd contact opnemen met het team van LED-gigant.nl