LED strips aan het plafond

LED strip aan het plafond

LED strips worden over het algemeen vaak gewoon aan het plafond geplakt. Wanneer LED strips in het directe gezichtsveld worden gemonteerd, dan zijn alle leds vaak erg fel en niet prettig voor het oog. LED strips die aan het plafond worden geplakt geven dan niet het gewenste effect. Ook wanneer deze indirect schijnen is het gewenste effect vaak ver te zoeken. Led strips geven het mooiste lichteffect wanneer het licht als het ware wordt gefilterd door middel van een melkwitte of opaal kleurige diffuser.

rgbw_led_strip_geel_1_2_2_1_1groen licht kamer_rgbw_led_strip_blauw_1_2_2_1_1Led strip profielen voor het plafond

LED strips aan het plafond monteren is zeer eenvoudig te realiseren wanneer er gebruikt wordt gemaakt van onze speciale aluminium LED strip plafond profielen. U kunt uw LED strip direct in het profiel vastplakken, vervolgens sluit u de strip aan op uw controller en/of voeding en kunt u ongestoord genieten van het licht vanaf uw plafond.

Het is ook mogelijk om onze LED profielen te combineren met speciale LED plafond profielen (kabelgoten). U bevestigd de kabelgoot op uw plafond (of andere vlakke plaats). Vervolgens klikt u een LED profiel naar keuze in deze kabelgoot. Benieuwd naar de betaalbare mogelijkheden? Stuur ons uw offerteaanvraag.

Onze LED plafond profielen bieden u een aantal grote voordelen.
Het licht van de strip wordt strak egaal, u krijgt als het ware een mooie strakke lichtlijn. Zeker wanneer u kiest voor een profiel waarbij de strip dieper in het profiel ligt.

Wanneer LED strips branden worden deze snel warm. Een LED strip die onvoldoende koeling krijgt zal minder lang mee gaan dan de aangegeven branduren op de verpakking. Een LED plafondprofiel verlengd de brandtijd van de strips aanzienlijk. Het vervangen van een LED strip aan het plafond is natuurlijk ook geen prettige aangelegenheid, dus hoe langer uw LED strips meegaan des te langer geniet u zorgeloos van uw nieuwe plafondverlichting.

Hieronder geven wij stap voor stap aan wat u nodig heeft voor het verlichten van een plafond met LED strips.

led strips installeren

1) LED strip profielen van aluminium, Hierin kunt u de LED strips plakken, waardoor deze kaarsrecht liggen.

1.1) Eindkappen voor de aluminium LED strip profielen.

2 ) Kies de juiste LED strip in 12 of 24 volt!
Welke LED strips zijn geschikt voor in het plafond?

3 ) LED strip voeding / trafo. Hiermee voorziet u de LED strips van stroom. Wij verkopen zowel 12 volt als 24 volt LED trafo’s.

4 ) LED strip controller
Met een LED strip controller kunt u de LED strip afstandsbediening aansturen. Het installeren van deze controller is tevens kinderlijk eenvoudig.

5 ) LED strip afstandsbediening, hiermee kunt u met behulp van de LED strip controller de LED strips geheel draadloos en zonder te richten aansturen.

6 )  LED voeding stroomkabel, ook kunt ervoor kiezen de trafo rechtstreeks op uw stroompunt aan te sluiten

Wij verkopen tevens WIFI LED strip bediening , hiermee kunt u de strips bedienen met een iPhone, Android toestel zoals Samsung of een iPad of bijvoorbeeld een Samsung Galaxy Tab.

De WIFI app is geschikt voor Android & Iphone.

Naast losse controllers / wifi controllers voor LED strips, bieden wij u ook duurzame en mooi vormgegeven LED afstandsbedieningen aan.
Functionaliteiten zoals dimmen, kleuren wisselen en andere functies zijn eenvoudig met de draadloze afstandsbediening te kiezen.

Ook kunt u de LED strips met een wanddimmer bedienen. Hierin hebben wij een ruime keuze.

Voor vragen met betrekking tot het maken van de juiste zijn wij bereikbaar op nummer 085-0020244.

Projecten LED plafondverlichting door LED-Gigant.nl

 

Led strip plafond profielen

Wij van LED-gigant.nl hebben een uitgebreid assortiment LED strip profielen. De mogelijkheden voor wat betreft uw persoonlijke situatie zijn eindeloos. Er zijn platte profielen leverbaar met rechte of ronde hoeken.
U kunt kiezen voor opbouw of inbouw profielen met verschillende afdekkingen. Er is al een LED strip plafondprofiel vanaf slechts € 3,95 per strekkende meter leverbaar. Onze profielen worden standaard met een afdekking verstuurd. U betaald bij ons niets extra voor de afdekking.

Speciale projecten met grote plafond die verlicht moeten worden krijgen bij ons speciale projectprijzen. Bel voor de laagste projectprijs 085-0020244.

Wanneer u vragen heeft over het installeren van LED strips aan het plafond van uw woning, kantoor of bedrijf dan kunt u het team van LED-Gigant.nl altijd even mailen of bellen. Wij zijn bereikbaar op nummer 085-0020244.