LED strips aan het plafond

rgbcct led strips plafond

 

LED strips worden over het algemeen vaak gewoon aan het plafond geplakt. Wanneer LED strips in het directe gezichtsveld worden gemonteerd, dan zijn alle LEDs vaak erg fel en niet prettig voor het oog. LED strips die aan het plafond worden geplakt geven dan niet het gewenste effect. Ook wanneer deze indirect schijnen is het gewenste effect vaak ver te zoeken. Led strips geven het mooiste lichteffect wanneer het licht als het ware wordt gefilterd door middel van een melkwitte of opaal kleurige diffuser.

LED strip profielen voor het plafond

LED strips in het plafond verwerken is zeer eenvoudig te realiseren wanneer er gebruikt wordt gemaakt van onze speciale aluminium LED strip plafond profielen. U kunt uw LED strips direct in het LED profiel vastplakken, vervolgens sluit u de strip aan op uw controller en/of voeding en kunt u ongestoord genieten van het licht vanaf uw plafond.

Het is ook mogelijk om onze LED profielen te combineren met speciale LED plafond profielen (kabelgoten). U bevestigd de kabelgoot op uw plafond (of andere vlakke plaats). Vervolgens klikt u een LED profiel naar keuze in deze kabelgoot. Benieuwd naar de betaalbare mogelijkheden? Stuur ons uw offerteaanvraag.

Onze LED plafond profielen bieden u een aantal grote voordelen.
Het licht van de strip wordt strak egaal, u krijgt als het ware een mooie strakke lichtlijn. Zeker wanneer u kiest voor een led profiel waarbij de strip dieper in het profiel ligt.

Wanneer LED strips branden worden deze snel warm. LED strips die onvoldoende koeling krijgen zullen minder lang mee gaan dan de aangegeven branduren op de verpakking. Een LED plafondprofiel verlengd de brandtijd van de strips aanzienlijk. Het vervangen van LED strips aan het plafond is natuurlijk ook geen prettige aangelegenheid, dus hoe langer uw LED strips meegaan des te langer geniet u zorgeloos van uw nieuwe plafondverlichting.

Projecten LED plafondverlichting door LED-Gigant.nl

Led strip plafond profielen

Wij van LED-gigant.nl hebben een uitgebreid assortiment LED strip profielen. De mogelijkheden voor wat betreft uw persoonlijke situatie zijn eindeloos. Er zijn platte profielen leverbaar met rechte of ronde hoeken.
U kunt kiezen voor opbouw of inbouw profielen met verschillende afdekkingen. Er is al een LED strip plafondprofiel vanaf slechts € 3,95 per strekkende meter leverbaar. Ons led strip profiel wordt standaard met een afdekking verstuurd. U betaald bij ons niets extra voor de afdekking.

Speciale projecten met grote plafond die verlicht moeten worden krijgen bij ons speciale projectprijzen. Bel voor de laagste projectprijs 085-0020244.

Wanneer u vragen heeft over het installeren van LED strips aan het plafond van uw woning, kantoor of bedrijf dan kunt u het team van LED-Gigant.nl altijd even mailen of bellen. Wij zijn bereikbaar op nummer 085-0020244

Veel gestelde vragen ledstrip verlichting

Hoe maak je een bocht met een LEDstrip?

Het buigen van LED strips is heel eenvoudig. U kunt een buiggereedschap gebruiken of gewoon een tang. Let op dat u de LED strips niet beschadigt.

Hoe kun je een LEDstrip vastmaken?

LED strips kunnen op verschillende manieren worden bevestigd. Een populaire manier om LED strips te bevestigen is door gebruik te maken van speciale zelfklevende backings die bij de strips worden geleverd. Dit type lijm is meestal zeer sterk en kan gebruikt worden op een verscheidenheid van oppervlakken.

Waar LED strips plaatsen?

Het installeren van LED strips is een geweldige manier om accentverlichting aan uw huis toe te voegen. Er zijn veel plaatsen waar u LED strips kunt installeren, waaronder:

-Onder de keukenkastjes

-In de woonkamer achter de TV

-In de slaapkamer boven het hoofdeinde

-Rond de rand van een spiegel in de badkamer

Hoe LED strip wegwerken?

LED strips zijn gemakkelijk te verbergen. U kunt ervoor kiezen om de LED strip achter een kroonlijst of in een sierlijst te plaatsen. Hierdoor wordt de LED strip bijna onzichtbaar.

Welke LED strips zijn goed?

Er zijn veel verschillende LED strips op de markt, dus het kan lastig zijn om te weten welke het beste bij uw wensen past. bel of mail ons voor een professioneel advies.

Kan een LED strip in brand vliegen?

Ja, als een ledstrip verkeerd geïnstalleerd wordt, kan hij vlam vatten. Laat de installatie van uw LED-strips altijd uitvoeren door een gekwalificeerde elektricien en neem contact op met LED-Gigant voor de installatie van LED-strips.

Waar LED strip hangen?

U kunt de LED-strip bevestigen aan de onderkant van een plank, aan een kast of aan een frame. De strip kan ook op een oppervlak worden gelijmd.

Waar LED strip hangen?

De beste plaats om LED strips op te hangen is dicht bij het plafond, omdat het licht dan optimaal wordt benut. U kunt een led profiel gebruiken om de ledstrip op zijn plaats te houden en te voorkomen dat hij na verloop van tijd gaat hangen of doorbuigen.

Hoe LED strip wegwerken?

Een manier om de LED-strip weg te werken is door hem achter een plafondtegel te installeren. Dit kan door een klein gaatje in de tegel te boren en de LED strip er doorheen te voeren. De LED-strip kan dan aan de achterkant van de tegel worden bevestigd met dubbelzijdige tape of siliconen lijm.

Hoe maak je indirecte verlichting?

Een manier om indirecte verlichting met LED strips te creëren is het gebruik van een LED profiel. Dit zal de LED strip beschermen en maakt het ook gemakkelijker om de LED strip op het oppervlak te bevestigen.

Selecteer een Afleverpunt