LED strip wegwerken

LED strip wegwerken

Algemene informatie over het wegwerken van LED strips

Als gespecialiseerd LED strip leverancier heeft LED-Gigant een groot assortiment LED strip profielen die eenvoudig kunnen worden weggewerkt en gemonteerd. Zo heeft u altijd de ideale oplossing voor het netjes wegwerken van LED strip in bijvoorbeeld trappen, vloeren, muren, wanden, barren. De mogelijkheden van onze profielen zijn eindeloos.

Met onze voordelige aluminium LED strip profielen wordt het wegwerken van LED strips een fluitje van een cent. De LED strip wordt vandaag de dag gebruikt in woningen en bedrijven. Een groot en veelvoorkomend nadeel van LED strips is dat deze vaak moeilijk en lastig weg te werken zijn. Hiervoor heeft LED-Gigant een passende en goedkope.

De LED strip wordt in het aluminium profiel geplakt. Vervolgens plaats u hier de gratis meegeleverde transparante of matte afdekking overheen. Het profiel is gemaakt van duurzaam aluminium en is hierdoor eenvoudig te plaatsen. Door de afdekking op het profiel zie je bij de matte afdekking niets meer van de LED strip. Bij een transparante afdekking zijn de LED lampjes wel te zien. 

Type LED strip aluminium profielen

Er is keuze uit twee verschillende profielen om LED strips weg te werken, namelijk een profiel met een T vorm of een U vorm profiel, ronde profielen en hoek profielen. Welke profiel voor u het meest geschikte in weg te werken profiel voor LED strip is, hangt af van de ondergrond. 

Deze U inbouwprofielen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Er is al een profiel vanaf 5,99 per meter inclusief afdekking 

Een groot voordeel van de T inbouwprofielen is dat deze een mooie rand hebben. Dit geeft de LED strip een luxe uitstraling.Het U inbouwprofiel kan volledig vlak worden ingebouwd. Goed vrezen is uiteraard noodzakelijk.

De montage van beide aluminium inbouwprofielen is zeer eenvoudig. Gewoon met goede lijm (afhankelijk van de ondergrond). De led strip kan eenvoudig in het inbouwprofiel worden geplaatst. De gratis bijgeleverde afdekking maakt het geheel compleet af. De afdekking is verkrijgbaar in helder of opaal (melkwit). 

Deze T vorm inbouwprofielen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Er is al een profiel van 5,99 per meter inclusief gratis afdekking.

De voordelen van aluminium LED strip profielen

Met deze profielen kunt u de led strip keurig netjes afwerken. Aluminium profielen hebben twee grote voordelen. Ze zorgen ervoor dat het licht van de LED strip zich mooi globaal in het profiel verspreidt. Daarnaast zorgen de profielen voor de vereiste koeling van de (zeker zwaardere type) led strips. Verkoeling van de LED strips zorgt ervoor dat de levensduur wordt verlengd.

Mocht u desondanks vragen hebben over het wegwerken van led strips in combinatie met onze profielen. Neem dan gerust contact op. 

 

Selecteer een Afleverpunt