LED strip plinten voor keukens

LED strip plinten voor keukens nodig?

U gaat een nieuwe keuken kopen en wilt deze na de levering voorzien van LED strips. Heeft u al eens nagedacht over LED strips voor uw keuken ? Wij van LED gigant hebben een aluminium plint voor LED strips ontwikkeld. Het voordeel van LED verlichting in een plint is dat dit een extra strakke look aan uw keuken en uw gehele interieur geeft. LED bespaard tot wel 95% t.ov. traditionele keukenverlichting.

Al onze profielen zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit aluminium. De aluminium plint profielen in combinatie met LED strips zorgen voor een strakke lichtlijn langs de onderkant of bovenkant van de keuken. U kunt zelf kiezen wat voor LED strip u in het profiel plaatst. Bijvoorbeeld wit, warm wit, RGB of RGB met warm wit gecombineerd. U kunt de strips zelfs dimmen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

led keuken stripskeuken led strips

De LED strip keuken verlichting is vooral handig wanneer u een mooi effect wilt creëren. Het mooie van deze plint is dat uw LED strips stofvrij blijven. Het is zeer snel te installeren en een ander groot voordeel van LED strips in combinatie met LED strip keukenprofielen is dat niet warm worden, hierdoor gaan de strips vele jaren langer mee.

Hieronder geven wij stap voor stap aan wat u nodig heeft voor het verlichten van plinten voor keukens.

led strips installeren

1) LED strip profielen van aluminium, Hierin kunt u de LED strips plakken, waardoor deze kaarsrecht komen te liggen.

1.1) Eindkappen voor de aluminium LED strip profielen.

2 ) Kies de juiste LED strip in 12 of 24 volt!
De volgende LED strips zijn geschikt voor uw situatie.

3 ) LED strip voeding / trafo. Hiermee voorziet u de LED strips van stroom. Wij verkopen zowel 12 volt als 24 volt LED trafo’s.

4 ) LED strip controller
Met een LED strip controller kunt u de LED strip afstandsbediening aansturen. Het installeren van deze controller is tevens kinderlijk eenvoudig.

5 ) LED strip afstandsbediening, hiermee kunt u met behulp van de LED strip controller de LED strips geheel draadloos en zonder te richten aansturen.

6 )  LED voeding stroomkabel, ook kunt ervoor kiezen de trafo rechtstreeks op uw stroompunt aan te sluiten

Wij verkopen tevens WIFI LED strip bediening , hiermee kunt u de strips bedienen met een iPhone, Android toestel zoals Samsung of een iPad of bijvoorbeeld een Samsung Galaxy Tab.

De WIFI app is geschikt voor Android & Iphone.

Naast losse controllers / wifi controllers voor LED strips, bieden wij u ook duurzame en mooi vormgegeven LED afstandsbedieningen aan.
Functionaliteiten zoals dimmen, kleuren wisselen en andere functies zijn eenvoudig met de draadloze afstandsbediening te kiezen.

Ook kunt u de LED strips met een wanddimmer bedienen. Hierin hebben wij een ruime keuze.

Voor vragen met betrekking tot het maken van de juiste zijn wij bereikbaar op nummer 085-0020244.

Breng nu een bezoekje aan onze LED verlichting showroom

Wanneer u plannen heeft LED verlichting voor uw keuken aan te schaffen dan bent u bij LED gigant aan het juiste adres.

Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van uw led keuken verlichting.

Wanneer u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 085 0020244

Levering
Wij verwerken alle orders dezelfde dag en versturen al onze pakketten inclusief een track and trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen.
Bestellingen boven de 75 euro worden tevens gratis verstuurd door heel Europa.