LED verlichting voor winkel planken

LED strips voor winkel planken zijn enorm veelzijdig en kunnen op vele manier worden toegepast. Een groot voordeel van LED strips is dat deze in iedere kleur (dus ook uw huisstijl ) zijn in te stellen. LED strips met meerdere kleuren worden verkocht onder naam RGB LED strips. Ook zijn er RGB/WW LED strips dit zijn RGB (multi color strips) maar inclusief warm wit.

led winkel planken

Winkel planken worden vaak aan de voorzijde verlicht en dit kan zowel direct als indirect. Wanneer de planken in een winkel direct verlicht wordt dan dienen de LED strips aan de voorzijde in het directe zicht te worden bevestigd.

Bij indirecte verlichting zullen de LED strips aan de onderzijde of achter een valse voorzijde worden geplaatst. Deze opstelling zal een mooi egaal licht geven in het schap.

Wat uw keuze ook zal zijn, wij adviseren u graag over de juiste LED strips en LED profielen, bel ons via 0850020244.

Een offerte op maat ontvangt u van ons binnen 24 uur.

Omdat wij veel vragen krijgen over de juiste LED verlichting voor planken in winkels hebben wij de volgende punten stap voor stap omschreven.

Hieronder geven wij stap voor stap aan wat u nodig heeft.

1) LED strip profielen van aluminium, Hierin kunt u de LED strips plakken, waardoor deze kaarsrecht liggen.

1.1) Eindkappen voor de aluminium LED strip profielen.

2 ) Kies de juiste LED strip in 12 of 24 volt, in een waterdichte of niet waterdichte variant.

3 ) LED strip voeding / trafo. Hiermee voorziet u de LED strips van stroom. Wij verkopen zowel 12 volt als 24 volt LED trafo’s.

4 ) LED strip controller
Met een LED strip controller kunt u de LED strip afstandsbediening aansturen. Het installeren van deze controller is tevens kinderlijk eenvoudig.

5 ) LED strip afstandsbediening, hiermee kunt u met behulp van de LED strip controller de LED strips geheel draadloos en zonder te richten aansturen.

6 )  LED voeding stroomkabel, ook kunt ervoor kiezen de trafo rechtstreeks op uw stroompunt aan te sluiten

Wij verkopen tevens WIFI LED strip bediening , hiermee kunt u de strips bedienen met een iPhone, Android toestel zoals Samsung of een iPad of bijvoorbeeld een Samsung Galaxy Tab.

De WIFI app is geschikt voor Android & Iphone.

Naast losse controllers / wifi controllers voor LED strips, bieden wij u ook duurzame en mooi vormgegeven LED afstandsbedieningen aan.
Functionaliteiten zoals dimmen, kleuren wisselen en andere functies zijn eenvoudig met de draadloze afstandsbediening te kiezen.

Ook kunt u de LED strips met een wanddimmer bedienen. Hierin hebben wij een ruime keuze.

Voor vragen met betrekking tot het maken van de juiste zijn wij bereikbaar op nummer 085-0020244.

LET OP!

Wanneer u LED strips wenst te gebruiken dienen deze goed te worden gekoeld. LED strips die niet voldoende koeling krijgen zullen defect raken.
Wij adviseren om altijd LED strip profielen van aluminium te gebruiken zodat de strips mooi recht geplaatst kunnen worden en deze tevens voldoende koeling krijgen. Hierdoor gaan de strips vele malen langer mee. Voor maximaal licht vanaf uw strips, kiest u voor de gratis transparante / heldere afdekking, wanneer u het licht iets wilt filteren, adviseren wij om de opaal/melkwitte afdekking te bestellen. De afdekkingen voor LED profielen worden altijd standaard gratis geleverd.

LED verlichting showroom

Wanneer u plannen heeft LED winkelschapverlichting aan te schaffen dan bent u bij LED Gigant aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van de LED winkelschap verlichting.

Breng dan nu een bezoekje aan onze LED verlichting showroom

Wanneer u plannen heeft LED verlichting voor een winkel plank aan te schaffen dan bent u bij LED gigant aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van uw LED verlichting.

Wanneer u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 0850020244


Levering
Wij verwerken uw order dezelfde dag en versturen al onze pakketten inclusief een track and trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen. Bestellingen boven de 75 euro worden tevens gratis verstuurd door heel Europa.

Vraag hieronder een direct een offerte aan

Neem contact met ons op