LED strips laten los

Led strips laten los

Wanneer u led strips los komen van de ondergrond, komt dit in veel gevallen doordat de plakstrip aan de achterzijde zijn kleefkracht heeft verloren. De oorzaak hiervan zit hem onder andere in warmte, droge lucht en ook het schoonmaken van de led strips zorgt ervoor dat deze loslaten van de ondergrond. Wij adviseren om LED strips die in een permanente opstelling worden toegepast altijd te installeren in combinatie met een aluminium LED profiel.

Wat is een aluminium LED strip profiel?

Een LED profiel is een aluminium profiel waarin een LED strip kaarsrecht kan worden geplaatst. Het aluminium is de perfecte ondergrond voor de plakstrip aan de achterzijde van de LED strip, hierdoos is de kans op loslaten direct tot een minimum beperkt.

De voordelen van een LED profiel

Zoals u heeft gelezen is de oorzaak van het loslaten van LED strips vaak doordat de kleefkracht aan de achterzijde van de strip zijn kracht heeft verloren. Wanneer er voorafgaand aan de installatie van de strips of bij het opnieuw plaatsen van de strips gebruik wordt gemaakt van een LED profiel dan voorkomt u problemen in de toekomst. Een ander groot voordeel van een LED profiel is dat de felheid van de LED strips wordt gefilterd door de afdekking (opaal / melkwit ). Doordat de LED strip in het profiel wordt geplakt ligt deze helemaal recht, zo krijgt u een mooie strakke lichtlijn. Dus bent u op zoek naar een manier om LED strips op een duurzame en permanente wijze te monteren dan is de aanschaf van LED profielen absoluut de investering waard. Of u nu gebruik maakt van een standaard LED strip of dat u de nieuwste Dream Color LED strips gebruikt, de installatie wordt met onze profielen eenvoudig. Zo kunt u zorgeloos genieten van de ideale lichtverdeling van uw strips.

De prijzen van onze LED profielen beginnen bij slechts € 4,90 per meter. Wij bieden onze profielen altijd standaard aan inclusief een gratis afdekking naar keuze. U kunt bij vrijwel alle profielen kiezen uit een heldere of melkwitte (ook wel opaal afdekking genoemd) kiezen.

Indien u de LED strips en profielen in het directe zicht gaat plaatsen adviseren wij altijd een opaal / melkwitte afdekking te kiezen.

Indien u indirecte verlichting gaat maken met de LED strips en er geen spiegeling mogelijk is met bijvoorbeeld een vloer of plafond dan adviseren wij voor een heldere afdekking te kiezen.

Mocht u advies nodig hebben bij het maken van de juiste keuze of problemen ondervinden met LED strips die los laten, belt u dan met het team van LED-Gigant.nl op nummer 085 0020244 of stuur ons gewoon even een e-mail bericht met uw vraag. Wij helpen u graag verder.