LED strip kast verlichting

LED strip kast verlichting.

klik hier voor onze kastprofielen.

Wanneer u plannen heeft om  bijvoorbeeld een kledingkast te voorzien van LED verlichting dan bent u bij LED-gigant.nl aan het juiste adres. Ons aanbod LED kastverlichting is gunstig in prijs en kwaliteit. De LED kastverlichting van LED Gigant voorziet iedere kast van ruim voldoende licht. Voor het verlichten van een kast adviseren wij u gebruik te maken van LED strips in combinatie met LED strip profielen.

U kunt de LED profielen op iedere gewenste plek in de kast plaatsen, vervolgens plakt u de LED strip naar keuze in het profiel.

ba449c20b97706ed795348fe8c668af7ba449c20b97706ed795348fe8c668af7ba449c20b97706ed795348fe8c668af7

In bovenstaand voorbeeld is gebruik gemaakt van LED strip profiel P15. Klikt u hier om dit profiel te bekijken.

led strips installeren

1) LED strip profielen van aluminium, Hierin kunt u de LED strips plakken, waardoor deze kaarsrecht in uw kast komen te liggen.

1.1) Eindkappen voor de aluminium LED strip profielen.

2 ) Kies de juiste LED strip in 12 of 24 volt!
De volgende LED strips zijn geschikt voor uw situatie.

3 ) LED strip voeding / trafo. Hiermee voorziet u de LED strips van stroom. Wij verkopen zowel 12 volt als 24 volt LED trafo’s.

4 ) LED strip controller
Met een LED strip controller kunt u de LED strip afstandsbediening aansturen. Het installeren van deze controller is tevens kinderlijk eenvoudig.

5 ) LED strip afstandsbediening, hiermee kunt u met behulp van de LED strip controller de LED strips geheel draadloos en zonder te richten aansturen.

6 )  LED voeding stroomkabel, ook kunt ervoor kiezen de trafo rechtstreeks op uw stroompunt aan te sluiten

Wij verkopen tevens WIFI LED strip bediening , hiermee kunt u de strips bedienen met een iPhone, Android toestel zoals Samsung of een iPad of bijvoorbeeld een Samsung Galaxy Tab.

De WIFI app is geschikt voor Android & Iphone.

Naast losse controllers / wifi controllers voor LED strips, bieden wij u ook duurzame en mooi vormgegeven LED afstandsbedieningen aan.
Functionaliteiten zoals dimmen, kleuren wisselen en andere functies zijn eenvoudig met de draadloze afstandsbediening te kiezen.

Ook kunt u de LED strips met een wanddimmer bedienen. Hierin hebben wij een ruime keuze.

Voor vragen met betrekking tot het maken van de juiste zijn wij bereikbaar op nummer 085-0020244.

LET OP!

Wanneer u LED strips in een kast wilt installeren dienen deze goed te worden gekoeld. LED strips die onvoldoende koeling krijgen zullen snel defect raken.
Wij adviseren om altijd LED strip profielen van aluminium in de kast te plaatsen zodat de strips mooi recht geplaatst kunnen worden en deze tevens voldoende koeling krijgen. Hierdoor gaan de strips vele jaren langer mee.

Voor maximaal licht vanaf uw strips, kiest u voor de gratis heldere afdekking, wanneer u het licht iets wilt breken, adviseren wij om een gratis opale afdekking te bestellen.

Functionaliteiten zoals dimmen, kleuren wisselen en andere functies zijn eenvoudig met de draadloze afstandsbediening te bedienen.
Wat u nodig heeft om LED strips te gebruiken is afhankelijk van u type kast en de wensen met betrekking tot de bediening van de strips.

Installatieservice

LED-gigant.nl werkt samen met vele installateurs, indien u zelf niet aan de slag wilt gaan met onze profielen of strips neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.
Telefoon: 085 0020244 of per e-mail

 

Selecteer een Afleverpunt