LED strip in een trapleuning

LED strips in of aan een trapleuning monteren was nog nooit zo eenvoudig. Het is echter wel zo handig om de led strips in of langs de trapleuning te verwerken zodat u de leuning en de omgeving optimaal kunt verlichten
Wij hebben ruim 50 verschillende LED profielen uit voorraad leverbaar, waarvan het merendeel geschikt is voor het verwerken in trapleuningen. Wanneer u een trapleuning van LED strips wilt voorzien adviseren wij gebruik te maken van een zo dun mogelijk LED profiel te kiezen. Zo heeft u het minste werk aan het installeren van de profielen in de leuning.

 

Als u geen led strips in de trapleuning wilt kun u er ook voor kiezen om ze in de treden van dan de te gebruiken. U hoeft ze dan alleen in de lengte daarvan te installeren waardoor de trap goed verlicht wordt. Net als bij de led strips voor de trapleuning kunt u voor de treden ook kiezen uit verschillende kleuren zoals diverse tinten wit of RGB, RGBW of zelfs RGBWW.

 

Led-Gigant.nl helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Vraag direct een offerte aan voor het verlichten van uw trap of trapleuning via ons handige offerte formulier.