LED strip in een trapleuning

trapleuning led strips

LED strips in of aan een trapleuning monteren was nog nooit zo eenvoudig. Het is echter wel zo handig om de LED strips in of langs de trapleuning te verwerken zodat u de leuning en de omgeving optimaal kunt verlichten
Wij hebben ruim 250 verschillende LED profielen uit voorraad leverbaar, waarvan het merendeel geschikt is voor het verwerken in trapleuningen. Wanneer u een trapleuning van LED strips wilt voorzien adviseren wij gebruik te maken van een zo dun mogelijk LED profiel te kiezen. Zo heeft u het minste werk aan het installeren van de LED profielen in de leuning.

Als u geen LED strips in de trapleuning wenst, kun u er ook voor kiezen om ze in de treden van dan de te gebruiken. U hoeft ze dan alleen in de lengte daarvan te installeren waardoor de trap goed verlicht wordt. Net als bij de led strips voor de trapleuning kunt u voor de treden ook kiezen uit verschillende kleuren zoals diverse tinten wit of een LED strips met kleur zoals RGB, RGBW, RGBWW of RGBCCT.

Voor een 100% egale lichtlijn adviseren wij onze COB LED strips! Informeer naar de mogelijkheden.

Led-Gigant.nl helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Vraag direct een LED offerte aan voor het verlichten van uw trap of trapleuning via ons handige LED offerte formulier.

Wij geven op onze trapleuning LED strips maar liefst 5 jaar garantie! Kom langs in onze LED showroom en wij bieden u altijd direct de juiste oplossing inclusief de gewenste aansturing, bekabeling en afwerking. Het team van LED experts staat voor u klaar.