LED strip horizontaal

Als u een mooie strakke horizontale lichtlijn wilt creëren dan hebben wij de juiste led producten in huis.

Het maken van een horizontale lichtlijn begint met LED strips, om deze mooie recht en vlak te installeren leveren wij al vele jaren LED profielen.

 

De LED strips die worden bij regelmatig en langdurig gebruik wel warm. Dit is niet goed want als LED strips te warm worden dan gaat de verwachte brandtijd aanzienlijk omlaag. Wij hebben hiervoor de oplossing om de LED strips te monteren in aluminium led strip profielen. Het aluminium in deze profielen zorgt ervoor dat de LED strips hun warmte ergens kwijt kunnen raken. Met onze profielen weet u dus zeker dat u optimaal gebruik maakt van de levensduur van uw LED strips!

 

Wij adviseren om bij het gebruik van LED strip profielen altijd een afdekking in het profiel te plaatsen. Als u de profielen op LED-gigant.nl besteld dan krijgt u bij ons altijd gratis profiel afdekkingen bij ieder profiel. De afdekkingen zorgen ervoor dat de LED strips goed beschermd zijn en vrij blijven van negatieve invloeden van buitenaf. U heeft de keuze uit transparante / heldere of melkwitte / opale afdekkingen.

 

Indien u de profielen in het zicht plaatst adviseren wij altijd een melkwitte afdekking te kiezen.

 

Als u verder nog vragen heeft over het horizontaal plaatsen van LED strips dan kunt u altijd contact opnemen LED-gigant.nl.