LED strip dressoir

dressoir verlichting led strips

U wilt natuurlijk dat ook uw dressoir er zo goed en luxueus mogelijk uitziet. Door het gebruik van led strips in en om uw dressoir weet u zeker dat het er erg goed uitziet. U kunt de led strips op de aangegeven plaatsten op maat afknippen zodat deze altijd bij uw dressoir passen.

In onze webshop slaagt u altijd voor het verlichten van uw dressoir.

Het nadeel aan led strips is dat deze erg snel warm worden. Als led strips warm worden dan is de verwachte brandtijd een stuk lager. Om dit probleem te verhelpen en om maximaal te kunnen genieten, adviseren wij u aluminium led strip profielen te gebruiken in samenhang met de led strips. Het aluminium zorgt ervoor dat de warmte goed geïsoleerd wordt. Ook zorgen de profielen ervoor dat de strips onopvallend en probleemloos kunnen worden  weggewerkt.

Bij de led strip profielen krijgt u er bij LED-Gigant.nl altijd gratis afdekkingen bij. Bij de afdekking heeft u de keuze tussen heldere of opale afdekkingen. Wij raden u aan geen heldere afdekking te nemen als de led strips direct in uw gezichtsveld komt, omdat u hierdoor last aan uw ogen zou kunnen krijgen. Als u een mooie egale lijn wilt dan kunt u het beste gaan voor de opale afdekkingen.

Als u verder nog vragen heeft dan kunt u altijd contact opnemen met het team van LED-gigant.nl