LED strips voor in een DJ booth

LED strip DJ booth verlichting

Wanneer u plannen heeft om een DJ booth te voorzien van LED verlichting bent u bij LED-gigant.nl aan het juiste adres.

Ons aanbod LED etalage verlichting is gunstig in prijs en kwaliteit. De LED  strips van LED Gigant voorziet iedere DJ booth van voldoende licht. Voor het verlichten van een DJ booth adviseren wij u gebruik te maken van LED strips in combinatie met LED strip profielen.

Welke LED strips zijn geschikt voor in een dj booth?

LED-Gigant.nl heeft een grote keuze in alle type LED strips voor het verlichten van een DJ booth. Met RGB en RGB / WW LED strips kunt u eenvoudig een mooie sfeer creëren.
Onze best verkochte LED strip is een RGB led strip.

Voordelige Aluminium LED strip profielen voor het uitlichten van een dj booth.

Aluminium LED strip profielen van LED-gigant zorgen voor een goede afwerking met een mooie, nette en luxe uitstraling van uw DJ booth. Aluminium LED strip profielen zorgen ervoor dat LED strips tevens minder warm worden. Het aluminium zorgt voor een goede warmte verdeling en dit zorgt voor een positief effect op de levensduur van LED strips.

✓ Strakke afwerking van uw LED strips
✓ Ideale lichtverdeling
✓ Eenvoudige installatie
✓ Verlengde levensduur LED strips

Led strip buitenprofielen zorgen voor een mooie verdeling van het licht van de LED strip. De matte afdekking zorgt er voor dat de ledpuntjes van de LED strip niet zichtbaar zijn terwijl u met de heldere afdekking de maximale lichtopbrengst behoud. De LED strip profielen zijn ideaal buiten te gebruiken. Voor al onze LED strips in onze webshop is er een geschikt led strip aluminium profiel verkrijgbaar. De profielen zijn ideaal voor gebruik voor zowel binnen als buiten. De LED strip profielen worden standaard gratis geleverd met heldere of opale afdekking. (keuze optie),

Wat u nodig heeft om LED strips te gebruiken is afhankelijk van uw wensen om de dj booth uit te lichten en de wensen met betrekking tot de bediening van de strips.

LED verlichting Showroom

Wanneer u plannen heeft LED verlichting voor een dj booth aan te schaffen dan bent u bij LED gigant aan het juiste adres.

Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van uw led verlichting.

Wanneer u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 085 0020244
 

Levering
Wij verwerken alle orders dezelfde dag en versturen al onze pakketten inclusief een track and trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen.
Bestellingen boven de 75 euro worden door heel europa gratis verzonden.