LED standbouw leverancier

Als leverancier van LED verlichting voor diverse standbouwers voor beurzen in binnen en buitenland weten wij als geen ander hoe belangrijk een goed uitgelichte beursstand is.

Maar hoe laat u een beursstand echt opvallen voor uzelf of uw klanten?

LED lichtlijnen voor beursstands van LED gigant speciaal voor alle standbouwers!

Onze LED lichtlijnen worden veel gebruikt om uw beursstand te laten opvallen. De strakke lichtlijnen die worden gecreëerd met LED strips en LED profielen zijn leverbaar in meer dan 150 varianten. Je kunt onze LED strips en LED profielen op veel verschillende manieren toepassen, je kunt bijvoorbeeld een subtiele uitstraling creëren of voor een zeer opvallende lichtlijn met de optie voor kleuren en lichtsterktes.

Led verlichting is op erg veel verschillende manieren toe te passen in beursstands. Elke beursstand heeft natuurlijk zijn eigen unieke design en ontwerp en het doel is per stand vaak verschillende. Aangezien er zoveel verschillende soorten LED verlichting zijn is er voor iedere stand maatwerk leverbaar.

Wij bij LED-Gigant hebben een ruim assortiment LED profielen en LED strips inclusief aansturing om ervoor te zorgen dat de te creëren beursstand de mooiste van allemaal wordt. Wij hebben alles in huis en leveren dit binnen 24 uur door heel Europa! Wij geven maar liefst 3 tot 5 jaar garantie op onze LED verlichting.

Wij bij Led-Gigant staan altijd klaar om uw project zo professioneel en binnen het gewenste budget te realiseren.

Wat kunt u verwachten van LED-gigant.nl

– Grote voorraad LED verlichting voor beursstand
– Eigen showroom in Purmerend
– Laagste prijsgarantie ( groothandelsprijzen )
– Gratis levering bij besteding vanaf 99 euro
– Wij leveren zowel aan bedrijven als particulieren
– Hoge klantwaardering door goede klantenservice
– Direct een offerte op maat (binnen 24 uur een offerte)
– 5 jaar garantie op al onze LED profielen
– Langskomen altijd mogelijk! Direct afhalen van uw verlichting ook in het weekend (op afspraak)

Wij zullen er voor zorgen dat u met de beste kwaliteit aan producten voor u zelf of voor uw klant naar huis gaat. Wij zijn ook altijd bereid om u te helpen en te adviseren wat het beste is voor uw project via de mail, telefonisch of met een lekker bakje koffie. U bent altijd van harte welkom om bij ons in de showroom langs te komen. Indien u uw keuze ter plekke maakt of al weet wat u nodig heeft dan hebben wij altijd alle verlichting op voorraad.

Heeft u vragen over onze producten, of een project waar u led verlichting voor nodig heeft? U kunt ons altijd bereiken op 085 – 00 20 244 of u kunt mailen naar support@led-gigant.nl of u kunt gezellig langs komen in onze showroom.

Referenties IBC beurs Amsterdam 2019

beursstand led strips

Zoals u ziet zijn onze producten zeer geschikt voor het verlichten van uw beurs stand. De klant die wij hier hebben geholpen was zeer tevreden over onze service en was erg blij met de led verlichting en de profielen die wij hebben geleverd, om haar beurs stand een waar succes te maken!

 

Selecteer een Afleverpunt