LED sfeerverlichting

Wat is sfeerverlichting?

Sfeerverlichting is vaak warm wit licht in 2700 kelvin of 3000 kelvin. Dit licht staat meestal gedimd om een niet te overheersend zacht licht te veroorzaken. Door dit zachte warm witte licht krijgen mensen zich rustig en comfortabel voelen, dit zorgt voor een rustgevende sfeer en daarom heet het sfeerverlichting.

Led verlichting is ideaal om te gebruiken voor deze soorten sfeerverlichting. Dit komt omdat led verlichting voor binnen als buiten gebruik gemaakt is, aangezien er waterdichte (IP 67) en niet waterdichte (IP 20) versies zijn van alle soorten LED strips. Hierdoor is voor elke omgeving het gebruik van led strips ideaal.

Als u op een braderie staat kunt u van LED verlichting ideaal gebruik maken om ervoor te zorgen dat de bezoekers van uw kraam een gezellige en relaxte sfeer krijgen. Hierdoor kunt u een rustig verkoop praatje houden met de klant en ervoor zorgen dat de klant wat koopt.

Wat is de beste soort LED sfeerverlichting?

Wat de beste soort LED verlichting is voor uw project ligt compleet aan de omgeving en wat voor soort project u wenst te realiseren.

De lichtkleur van de LED verlichting ligt vaak tussen de 2700 en 4000 kelvin.

Indien u liever zowel warm licht wenst als de mogelijkheid een kleur te selecteren dan adviseren wij onze RGBWW LED strips.

Wij adviseren altijd gebruik te maken van een aluminium LED profiel te, dit zorgt ervoor dat als u bijvoorbeeld buiten staat, dat de LED strip wordt beschermt van beschadigingen en het zorgt ervoor dat de warmte van de LED strips wordt weg getrokken doordat aluminium warmte opneemt.

Met onze LED sfeerverlichting zorgt u ervoor dat uw project een razend succes wordt!

Al onze producten zijn de hoogste kwaliteit en daarom geven wij 3 jaar garantie op al onze projecten.

Wij bij Led-Gigant staan altijd klaar voor uw projecten en dus ook voor uw brasserie stand. Wij hebben meer dan 150 unieke oplossingen voor ieder uniek project.

Heeft u vragen over wat wij kunnen betekenen voor uw project? Of algemene vragen over ons assortiment of over onze producten? U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 085 – 00 20 244 of u kunt contact opnemen op support@led-gigant.nl. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom om even langs te komen in onze showroom en uw project ideeën en visies te bespreken met een lekker bakje koffie.