LED plintverlichting

LED plintverlichting

U gaat een nieuwe vloer kopen en u wilt dit uiteraard graag afwerken met een mooie of zelfs luxe plint.  Weet u dat het ook vandaag de dag mogelijk is om een plint te kopen met ingebouwde LED verlichting? Wij van LED-gigant hebben een plint voor LED strips ontwikkeld. Het voordeel van LED verlichting in een plint is dat dit een extra strakke look aan uw interieur geeft. LED bespaard tot wel 95% t.ov. traditionele verlichting.

Design LED verlichting

Al onze profielen zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit aluminium. De aluminium plint profielen in combinatie met LED strips zorgen voor een strakke lichtlijn langs de onderkant van de muren.

plinten met led strips plinten led stripsled strip plintprofielled strip plintverlichtingled strip plint

U kunt zelf kiezen wat voor LED strip u in het plint profiel plaatst. Bijvoorbeeld wit, warm wit, RGB of RGB met warm wit gecombineerd. U kunt de strips zelfs dimmen, de mogelijkheden zijn eindeloos

De LED plint verlichting is vooral handig in de entree van uw woning waarbij u niet veel licht nodig heeft maar wel een mooi effect wilt creëren. Het mooie van deze plint is dat het overal toepasbaar is. Het is zeer snel te installeren en het voordeel van LED is dat niet warm word en zeer energie zuinig is.

Hieronder geven wij stap voor stap aan wat u nodig heeft.

led strips installeren

1) LED strip profielen van aluminium, Hierin kunt u de LED strips plakken, waardoor deze kaarsrecht liggen.

1.1) Eindkappen voor de aluminium LED strip profielen.

2 ) Kies de juiste LED strip in 12 of 24 volt!

Welke LED strips zijn geschikt voor in uw plint?

3 ) LED strip voeding / trafo. Hiermee voorziet u de LED strips van stroom. Wij verkopen zowel 12 volt als 24 volt LED trafo’s.

4 ) LED strip controller
Met een LED strip controller kunt u de LED strip afstandsbediening aansturen. Het installeren van deze controller is tevens kinderlijk eenvoudig.

5 ) LED strip afstandsbediening, hiermee kunt u met behulp van de LED strip controller de LED strips geheel draadloos en zonder te richten aansturen.

6 )  LED voeding stroomkabel, ook kunt ervoor kiezen de trafo rechtstreeks op uw stroompunt aan te sluiten

Met een LED strip controller kunt u de LED strip afstandsbediening aansturen. Het installeren van deze controller is zeer eenvoudig uit te voeren zonder al te veel technische kennis.
Wij verkopen tevens WIFI LED strip bediening , hiermee kunt u de strips bedienen met een iPhone, Android toestel zoals Samsung of een iPad of bijvoorbeeld een Samsung Galaxy Tab.

De WIFI app is geschikt voor Android & Iphone.

Naast losse controllers / wifi controllers voor LED strips, bieden wij u ook duurzame en mooi vormgegeven LED afstandsbedieningen aan.

Functionaliteiten zoals dimmen, kleuren wisselen en andere functies zijn eenvoudig met de draadloze afstandsbediening te kiezen. Ook kunt u de LED strips met een wanddimmer bedienen. Hierin hebben wij een ruime keuze.

Voor vragen met betrekking tot het maken van de juiste zijn wij bereikbaar op nummer 085-0020244.

Breng nu een bezoekje aan onze LED verlichting showroom

Wanneer u plannen heeft LED verlichting voor uw plinten aan te schaffen dan bent u bij LED-gigant aan het juiste adres.

Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van uw led thuisbioscoop verlichting.

Wanneer u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 085-0020244

Levering

Wij verwerken alle orders dezelfde dag en versturen al onze pakketten inclusief een track and trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen.