LED plint verlichting

plinten met led strips

U gaat een nieuwe vloer kopen en u wilt dit uiteraard graag afwerken met een mooie of zelfs luxe plint.  Weet u dat het ook vandaag de dag mogelijk is om een plint te kopen met ingebouwde LED verlichting? Wij van LED-gigant hebben een plint voor LED strips ontwikkeld. Het voordeel van LED plint verlichting is dat dit een extra strakke look aan uw interieur geeft. LED bespaard tot wel 95% t.ov. traditionele verlichting.

Design LED verlichting

Al onze profielen zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit aluminium. De aluminium plint profielen in combinatie met LED strips zorgen voor een strakke lichtlijn langs de onderkant van de muren.

LED plint verlichting voorbeeld 1 LED plint verlichting voorbeeld 2LED plint verlichting voorbeeld 3LED plint verlichting voorbeeld 4LED plint verlichting voorbeeld 5

U kunt zelf kiezen wat voor LED strip u in het plint profiel plaatst. Bijvoorbeeld wit, warm wit, RGB of RGB met warm wit gecombineerd. U kunt de strips zelfs dimmen, de mogelijkheden zijn eindeloos

De LED plint verlichting is vooral handig in de entree van uw woning waarbij u niet veel licht nodig heeft maar wel een mooi effect wilt creëren. Het mooie van deze plint is dat het overal toepasbaar is. Het is zeer snel te installeren en het voordeel van LED is dat niet warm word en zeer energie zuinig is.

Benodigdheden voor LED plint verlichting

Hieronder geven wij stap voor stap aan wat u nodig heeft.

benodigdheden LED plint verlichting

1) LED strip profielen van aluminium, Hierin kunt u de LED strips plakken, waardoor deze kaarsrecht liggen.

1.1) Eindkappen voor de aluminium LED strip profielen.

2 ) Kies de juiste LED strip in 12 of 24 volt!

Welke LED strips zijn geschikt als LED plint verlichting?

3 ) LED strip voeding / trafo. Hiermee voorziet u de LED strips van stroom. Wij verkopen zowel 12 volt als 24 volt LED trafo’s.

4 ) LED strip controller
Met een LED strip controller kunt u de LED strip afstandsbediening aansturen. Het installeren van deze controller is tevens kinderlijk eenvoudig.

5 ) LED strip afstandsbediening, hiermee kunt u met behulp van de LED strip controller de LED strips geheel draadloos en zonder te richten aansturen.

6 )  LED voeding stroomkabel, ook kunt ervoor kiezen de trafo rechtstreeks op uw stroompunt aan te sluiten

Met een LED strip controller kunt u de LED strip afstandsbediening aansturen. Het installeren van deze controller is zeer eenvoudig uit te voeren zonder al te veel technische kennis.
Wij verkopen tevens WIFI LED strip bediening , hiermee kunt u de strips bedienen met een iPhone, Android toestel zoals Samsung of een iPad of bijvoorbeeld een Samsung Galaxy Tab.

De WIFI app is geschikt voor Android & Iphone.

Naast losse controllers / wifi controllers voor LED strips, bieden wij u ook duurzame en mooi vormgegeven LED afstandsbedieningen aan.

Functionaliteiten zoals dimmen, kleuren wisselen en andere functies zijn eenvoudig met de draadloze afstandsbediening te kiezen. Ook kunt u de LED strips met een wanddimmer bedienen. Hierin hebben wij een ruime keuze.

LED plintverlichting gerelateerde vragen en antwoorden

LED Strips

LED plintverlichting is een nieuwere, energiezuinigere optie voor plintverlichting. LED-lampen staan bekend om hun lange levensduur en efficiënt, en LED plint verlichting is niet anders. Traditionele plint verlichting maakt gebruik van gloeilampen of fluorescerende lampen, die kostbaar kan zijn om te werken en kan niet zo lang duren als LED-lampen. LED plint verlichting is ook snel en eenvoudig te installeren, waardoor het een goede keuze voor degenen die willen voorkomen dat de rompslomp van de traditionele installatiemethoden.

video: 

Ja, LED plintverlichting kan in elke kamer van uw huis worden gebruikt. Ze zijn een geweldige optie voor gangen, slaapkamers, en andere gebieden waar u wilt een vleugje licht toe te voegen zonder dat het nemen van te veel ruimte. LED plintverlichting is snel en eenvoudig te installeren, waardoor ze een goede keuze zijn voor wie de rompslomp van traditionele installatiemethoden wil vermijden.

video: 

LED plintlampen werken door een ononderbroken lijn van licht langs de onderkant van muren te verschaffen. Dit geeft een subtiel, elegant effect dat kan worden gebruikt in een verscheidenheid van instellingen. LED-plintverlichtingen zijn snel en gemakkelijk te installeren en worden niet warm zoals traditionele verlichtingsopties. Ze zijn ook zeer energie-efficiënt, waardoor ze een goede keuze voor diegenen die willen besparen op hun energiekosten.

video: 

LED strip verlichting is een soort LED verlichting die wordt geleverd in een flexibele vorm. Dit maakt ze perfect voor gebruik in een aantal toepassingen, waaronder onderkastverlichting, koofverlichting, en zelfs plintverlichting. LED strip verlichting biedt een slanke, low-profile optie voor verlichting die zowel energie-efficiënt en eenvoudig te installeren.

video: 

Er zijn een aantal voordelen aan het installeren van LED plintverlichting in uw huis. LED-lampen staan bekend om hun lange levensduur en efficiëntie, en LED plintverlichting is niet anders. LED-lampen gaan langer mee dan traditionele gloeilampen of TL-lampen, wat betekent dat u ze minder vaak hoeft te vervangen. Ze zijn ook meer energie-efficiënt dan traditionele lampen, wat betekent dat ze u geld besparen op uw energiekosten op de lange termijn. LED plintverlichting is ook snel en eenvoudig te installeren, waardoor het een goede keuze voor degenen die willen voorkomen dat het gedoe van de traditionele installatiemethoden.

video: 

Voor vragen met betrekking tot het maken van de juiste zijn wij bereikbaar op nummer 085-0020244.

Breng nu een bezoekje aan onze LED verlichting showroom

Wanneer u plannen heeft LED verlichting voor uw plinten aan te schaffen dan bent u bij LED-gigant aan het juiste adres.

Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van uw led thuisbioscoop verlichting.

Wanneer u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 085-0020244

Levering

Wij verwerken alle orders dezelfde dag en versturen al onze pakketten inclusief een track and trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen.