LED caravan verlichting

led inbouwen camper hemel

Als caravan eigenaar wilt u natuurlijk mooie en voordelige verlichting in uw caravan.
LED-Gigant is de specialist als het gaat om led caravan verlichting. In uw kampeerauto of caravan wordt in veel gevallen waarschijnlijk 12 Volt of 24 Volt gebruikt.
De LED strips voor in de caravan van LED-Gigant.nl zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in de caravan.

LED strips inbouwen in de caravan

LED strips inbouwen is de oplossing voor mooie verlichting in uw caravan. Lees alles over het inbouwen van LED strips in de caravan op de volgende pagina. (klik op pagina).
Lees hier alles over LED caravan verlichting.

Lichtopbrengst in uw caravan

De lichtopbrengst bij LED Verlichting word niet alleen bepaald door het aantal LED’s op de LED strip die een strip bevat maar ook de kwaliteit van de LED’s zelf . Zo kan één hoge kwalitatieve LED strip meer licht geven als een LED strip met een mindere kwaliteit.
Wij van LED-Gigant.nl staan garant voor een hoogwaardige kwaliteit LED strip met kwalitatief goede LED’s. Wij hebben vaak van onze klanten gehoord dat zij goedkope LED lampen voor in de caravan hebben aangeschaft die niet de juiste kwaliteit hadden.

Lichtkleur in uw caravan

Wanneer u LED verlichting in uw caravan wil gaan gebruiken heeft u een met onze strips een ruime keuze. Goedkope led verlichting geeft vaak een slechte kwaliteit en erg fel licht. Dit is niet prettig voor in de caravan. Daarom adviseren wij van LED-Gigant.nl altijd een neutrale kleur led strip aan te schaffen warm wit 2700 tot 3000 kelvin, dit is vergelijkbaar met de meest gangbare halogeen caravan verlichting.

Prijs LED caravanverlichting

Er zijn nog niet veel aanbieders op het gebied van voordelige LED lampen en LED verlichting voor  in de caravan / kampeerauto’s of caravans. U zult op internet vaak 12 volt of 24 volt caravanverlichting tegenkomen, deze verlichting is vrijwel nooit bestand tegen piekspanning / overspanning. De LED verlichting / LED strips van LED-Gigant.nl zijn speciaal geschikt voor caravans bestemd en u kunt al onze verlichting dan ook zonder problemen één op één vervangen met uw huidige verlichting of aansluiten op de accu. Daarnaast bieden wij ook nog eens erg voordelig onze LED caravanverlichting aan.

Spanningsbereik in de caravan

De LED strips van LED-Gigant.nl dienen goed te werken in een breed spanningsbereik. Dit om ontploffing of het doorbranden van de LED strips te voorkomen.
Deze problemen worden veroorzaakt door overspanning en piekspanning die het stroomnetwerk afgeeft als de accu wordt opgeladen door middel van; 230 volt laders Dynamo’s, zware zonnepanelen en windmolens.
Kort gezegd houd dit in dat bij een 12 volt stroomnetwerk normale 12 volt LED verlichting de piekspanning en overspanning die wordt afgegeven tijdens het laden van de accu niet kan verwerken en dit kan resulteren in ontploffing of doorbranden van de desbetreffende LED lampjes op de LED strip.
De Multi-voltage LED verlichting van LED-Gigant.nl is hier wel tegen bestand doordat onze 12Volt lampjes een geproduceerd zijn voor een breed spanningsbereik van meestal 10,5V tot 15V of hoger uiteraard is dit ook geval van onze 24V verlichting deze verlichting is piekspanningsbestendig tot wel 32V of hoger.

LET OP bij de aanschaf van caravan verlichting!

Het gebruik van 12 volt of 24 volt LED verlichting heeft in veel gevallen een korte levensduur en kan zelfs leiden tot het doorbranden of ontploffen van deze normale LED Lampen.
Wij van LED-Gigant.nl adviseren dan ook om altijd speciale 12 volt of 24 volt multi voltage verlichting aan te schaffen. Deze kunt u gewoon vervangen met uw huidige caravan verlichting.
Met multi voltage 12 volt of 24 volt verlichting van heeft u geen stabilisator nodig.

Hieronder geven wij stap voor stap aan wat u nodig heeft.

led strips installeren

1) LED strip profielen van aluminium, Hierin kunt u de LED strips plakken, waardoor deze kaarsrecht liggen.
Met onze LED profielen heeft u ongekende mogelijkheden bij het gebruik van LED strips. Met name 45 graden profielen zijn uitermate geschikt voor het plaatsen in de nok van een zolder.

1.1) Eindkappen voor de aluminium LED strip profielen.

2 ) Kies de juiste LED strip voor het verlichten van uw zolder. Onze LED strips zijn leverbaar in 12 volt of 24 volt!
Welke LED strips zijn geschikt voor in de thuisbioscoop?

3 ) LED strip voeding / trafo. Hiermee voorziet u de LED strips van stroom. Wij verkopen zowel 12 volt als 24 volt LED trafo’s.

4 ) LED strip controller
Met een LED strip controller kunt u de LED strip afstandsbediening aansturen. Het installeren van deze controller is tevens kinderlijk eenvoudig.

5 ) LED strip afstandsbediening, hiermee kunt u met behulp van de LED strip controller de LED strips geheel draadloos en zonder te richten aansturen.

6 )  LED voeding stroomkabel, ook kunt ervoor kiezen de trafo rechtstreeks op uw stroompunt aan te sluiten.

LED verlichting showroom

Wanneer u plannen heeft LED verlichting voor uw caravan aan te schaffen dan bent u bij LED gigant aan het juiste adres.

Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van uw led verlichting.

Wanneer u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 085 0020244


Levering

Wij verwerken alle orders dezelfde dag en versturen al onze pakketten inclusief een track and trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen.
Bestellingen boven de 75 euro worden tevens gratis verzonden.