Led Aquarium Verlichting & LED profielen voor Aquaria

led profiel zwart waterdicht 2

Aquarium led profiel

Aquaria zijn er in vele soorten en uitvoeringen. Afhankelijk van uw wensen zijn er diverse mogelijkheden om uw aquarium goed uit te lichten. Vandaag de dag zijn LED strips een zeer geschikte manier om een aquarium juist te verlichting en het aquarium nog meer tot leven te brengen.

LED strips voor aquaria in combinatie met waterdichte aquarium LED profielen zijn hiervoor de oplossing.

Omdat waterdichtheid een cruciaal onderdeel is van de verlichting hebben wij speciale LED profielen ontwikkeld waarbij de LED strip volledig in een waterdicht LED profiel geplaatst is.

Deze aquarium LED profielen zijn leverbaar in 200cm en 260cm en kunnen eventueel door uzelf of door ons volledig op maat worden aangeleverd.

Onze waterdichte profielen voor LED strips in aquariums geven een zeer mooi diffuus lichteffect (*afhankelijk van het type LED strip).

Zo krijgt u een mooie egale lichtlijn waarbij de kleuren in het aquarium nog meer tot hun recht komen.

 

Het waterdichte profiel bestaat uit een UV bestendige waterdichte polycarbonaat behuizing met daarin een aluminium koelkprofiel.

Om het geheel waterdicht te maken leveren wij speciale waterdichte eindkappen. Deze drukt u aan beide uiteinden in het LED profiel waarbij er aan 1 zijde een kabeldoorvoer is gemaakt. Hier komt de stroomkabel van de waterdichte LED strip uit, deze sluit u aan op de LED controller en de LED voeding (buiten het aquarium plaatsen).=

Omdat geen enkel aquarium identiek is leveren wij de LED strips graag volledig op maat aan u aan. Stuur ons gerust al uw wensen op via ons handige offerte formulier en wij maken een geheel vrijblijvende offerte speciaal volledig voor u op maat.

Geef svp de gewenste lichtkleur het gewenste lichteffect en de juiste maatvoering door.

Liever een standaard oplossing?  Kijk gerust op onze webshop naar onze aanbod aan waterdichte LED profielen.

LED verlichting showroom

Wanneer u plannen heeft LED verlichting voor uw aquarium aan te schaffen dan bent u bij LED Gigant aan het juiste adres.

Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom of loop gewoon even binnen. Hier kunt u al onze LED aquarium producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van uw led verlichting.
U kunt de artikelen direct meenemen want wij hebben een enorme doorlopende voorraad. U ontvangt tevens een factuur op naam.

Breng nu een bezoekje aan onze LED verlichting showroom

Wanneer u plannen heeft LED verlichting voor een aquarium aan te schaffen dan bent u bij LED gigant aan het juiste adres.

Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van uw led aquarium verlichting.

Wanneer u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 0850020244


Levering

Wij verwerken alle orders dezelfde dag en versturen al onze pakketten inclusief een track and trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen.

Wij rekenen een vast verzendtarief inclusief verzekerde express levering.

U kunt uw order desgewenst ook afhalen in onze LED winkel.