Koelwagen LED verlichting

Koelwagen LED verlichting

Led verlichting zou erg handig kunnen zijn bij uw koelwagen zodat u alles er gemakkelijk in kunt vinden. Om de koelwagen goed te verlichten heeft u led strips nodig om te zorgen dat u alles kunt vinden.

Wij adviseren om in een koelwagen een LED strip met minimaal 9 watt per meter te gebruiken en bij voorkeur 4000 of 6000 kelvin.

Dan heeft u nog ons advies om de led strips in led strip profielen te monteren. U kunt dit doen door op de achterkant van de led strips het van de plaklaag af te halen. Daarna kunt u deze gemakkelijk in het profiel vastzetten.

Voor de led strip profielen krijgt u er ook gratis afdekkingen bij. U heeft dan ook de keuze om te kiezen uit de twee verschillende afdekkingen namelijk de heldere en de opale. De heldere afdekking worden gebruikt als de led strips niet direct in je gezichtsveld zitten, omdat u daardoor anders last aan uw ogen zou kunnen krijgen. De opale afdekkingen worden dus juist wel gebruikt als het direct in het gezichtsveld zit, hierdoor lijken de led strips ook op een lijn in plaats van allemaal aparte verlichting.

U heeft de keuze uit twee manieren waarop de led verlichting aan gaat. U kunt kiezen uit een bewegingssensor en een schakelaar. Met de bewegingssensor kunt u instellen dat het licht alleen aangaat wanneer de deur van de wagen opengaat. Met een schakelaar kunt u dan het led verlichting zelf aan en uit zetten. Als u wilt kunt u er ook voor kiezen om dit te combineren zodat het licht aangaat wanneer de deur wordt opengedaan en met een schakelaar.

Als u verder nog vragen heeft dan kunt u altijd contact opnemen met LED-gigant.nl.