Hoe knip ik een LED strip op maat

LED strips knippen? Lees hoe u dit het beste doet via deze speciale instructiepagina.

LET OP! Gebruik altijd katoenen handschoenen bij het op maat maken van LED strips.

Allereerst is het van belang de juiste lengte van de te installeren LED strip te bepalen.

De meeste LED strips uit ons assortiment zijn te knippen om de 2,5, 4,33 5 a 10 centimeter. De strip kan alleen op de punten die zijn gemarkeerd worden geknipt. Deze punten staan duidelijk aangegeven met een verticale lijn op de led strip.
De knip-afstand voor de LED-strip varieert. Wij verkopen LED strips met 30, 60, 64, 84 of 120, 192 240 of zelfs 300 LED’s per meter. Op iedere strip staat de knip afstand duidelijk aangegeven.

Zodra u de knip afstand op de LED-strip hebt gevonden maakt u gebruik van een traditionele schaar om de knip door te knippen.

Het is belangrijk dat u de LED strip ALLEEN op de aangegeven plaatsen doorknipt. Het knippen van de strip op de verkeerde plaats zal resulteren in een deels defecte en niet goed functionerende strip.

Showroom LED strips

Wanneer u plannen heeft LED strips aan te schaffen dan bent u bij LED gigant aan het juiste adres.

Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van led strips.

Wanneer u een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 0850020244.

Selecteer een Afleverpunt