Foodcar LED verlichting

Foodcar LED verlichting

Met een foodcar wilt u natuurlijk opvallen. Een goede manier om op te vallen is door mooi en opvallende led strips aan te brengen aan uw foodcar. U heeft de keuze tussen witte, rgb of rgbw led strips. Het verschil hiertussen is dat de witte led strips alleen koud wit, gewoon wit of warm wit kunnen worden. De RGB & RGBW led strips die kunnen alle gewenste kleuren weergeven.

Als u led strips aanschaft en gebruikt dan worden deze erg warm. Als led strips langdurig aan blijven staan en dus warm worden, gaat de verwachte brandtijd van de led strips aanzienlijk omlaag waardoor u eerder nieuwe zou moeten aanschaffen. Een goede manier om led strips af te koelen is door de strips in led strip profielen te monteren. Deze profielen kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop. Het aanbrengen van de led strips in de profielen is heel erg gemakkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is het beschermlaagje van de plakstrip aan de achterkant van de led strip afhalen waardoor u het gewoon in uw profiel kunt plakken.

Als u profielen op onze webshop besteld dan krijgt u daar ook gratis afdekkingen bij. Deze zorgen ervoor dat de led strips niet te fel in uw ogen branden en beschermen de led strips nog een klein beetje. U heeft de keuze tussen twee afdekkingen namelijk de heldere of opale afdekkingen. Als de led strips direct in uw gezichtsveld staan dan raden wij u aan om geen heldere afdekking te nemen omdat als u er dan te lang in kijkt u last aan uw ogen zou kunnen krijgen. Als u dus van plan bent om het direct in uw gezichtsveld te plaatsen dan kunt u het beste voor opale afdekkingen gaan. Deze zorgen er tevens voor dat de led strips op een egale lijn lijken in plaats allemaal aparte led lampjes.

U wilt natuurlijk ook weten hoe uw led verlichting uitgaat als u het eenmaal heeft aangezet. Daarvoor heeft u een keuze tussen een schakelaar of een bewegingssensor. Voor een foodcar kunt u het beste een schakelaar aanschaffen omdat u meestal altijd wilt blijven opvallen niet alleen wanneer iemand langsloopt. Als u wilt dan kunt u toch gaan voor een bewegingssensor. De bewegingssensor werkt dan wanneer er mensen langslopen.

Als u verder nog vragen heeft dan kunt u altijd contact opnemen met het team van LED-gigant.nl