Hoe verlicht je een gevel met LED verlichting?

LED verlichting voor gevels leveren is ons vak! Wij leveren alles wat u nodig heeft om de gevel een unieke lichtbeleving mee te geven. bovendien leveren wij uit voorraad en wanneer u dit wenst ook geheel op maat.

Wij leveren zowel de losse led als een kant-en-klaar oplossing.

Lees hier alles over onze LED gevel verlichting.

Klik hier voor het complete overzicht van alle LED Verlichting, LED Spots & LED lampen vragen en antwoorden

LED Verlichting, LED Spots & LED lampen gevel gerelateerde vragen en antwoorden

LED Verlichting

LED lampen zijn efficiënt en gaan veel langer mee dan traditionele gloeilampen. Sommige kunnen zelfs tot 50 duizend uur branden! nDe manier waarop een LED werkt is dat hij begint met een stroom die in één richting wordt aangelegd – hierdoor ontstaan bewegingen voor de elektronen, die dan als licht zichtbaar worden door het halfgeleidermateriaal (dat silicium of galliumarsenide kan zijn). Dit gebeurt omdat deze materialen speciaal ontworpen zijn zodat zij elektriciteit goed geleiden met verschillende snelheden, afhankelijk van het type dat u gebruikt; elke geleidende techniek heeft ook zijn eigen kleur, zoals rode en gele draden tegenover blauwe bij gewone gloeilampen.

video: 

  • LED strips voor uw kast geven mooi egaal licht
  • Werkt zowel als hoofd & accentverlichting
  • De kast LED verlichting is energiezuinig
  • De strips gaan +50.000 branduren mee
  • Aansluiten is zeer eenvoudig
  • De LED strips zijn dimbaar van 100% tot 1%
video: 

Er is een LED lamp voor elk type fitting. U zult met weinig moeite de overstap kunnen maken en in een mum van tijd overal in uw huis of bedrijf duurzame verlichting hebben!nOm niet alleen op elektriciteitskosten te besparen, maar ook onze planeet te helpen beschermen tegen de opwarming van de aarde door bijna geen uitstoot te produceren in vergelijking met traditionele lampen.

video: 

LED-lampen zijn beter voor uw ogen dan spaar- of fluorescentielampen. LED’s veroorzaken geen vermoeide ogen omdat zij meer gefocust zijn en minder flikkeren, waardoor zij gemakkelijker zijn voor de oogzenuw – vooral wanneer het einde van de levensduur nadert!

video: 

Het ANSI (American National Standard Institute) en IESNA zijn twee internationale organisaties die helpen bij het opstellen van normen voor LED-verlichting. De eerste stelt criteria op over hoe het product moet worden gefabriceerd, terwijl andere aspecten het bepalen van de fotometrische eigenschappen zoals helderheid of kleurweergave-index omvatten, evenals elektrische kenmerken zoals in termen van lumenbehoud in de tijd, wat belangrijk is bij gebruik binnenshuis waar er niets anders is dan dit type lichtbron om de ruimte kunstmatig te verlichten (in verwijzing naar ISO 14 respectieve norm).

video: 

LED-lampen hebben sinds hun begindagen een lange weg afgelegd en zijn nu bijna even goedkoop of goedkoper dan traditionele gloeilampen. Ze gaan ook tot 50 keer langer mee, dus u hoeft ze niet vaak te vervangen!

video: 

U kunt de hoeveelheid licht van een LED lamp aflezen aan het aantal lumen (lm). Hoe meer lumen, hoe meer licht. Gebruik de tabel om te vergelijken hoeveel lumen u nodig hebt, uitgaande van het Wattage (W) van uw oude gloei- of halogeenlamp. Deze vergelijking staat ook vaak op de verpakking.

video: 

Een LED driver moet worden gemonteerd in een geventileerde ruimte, die toegankelijk is voor algemene onderhoudsdoeleinden, alvorens te beslissen over de definitieve montageplaats, aangezien de IP-classificatie (Ingress Protection) van het apparaat bepaalt of het al dan niet buitenshuis kan worden gebruikt; de afstand tussen LED-lichtbronnen heeft ook een effect.

video: 

LED lampen zijn robuuster dan gloeilampen omdat ze geen gassen, gloeispiralen of bewegende delen bevatten die aan vermoeidheid onderhevig zijn. LED lampen produceren licht door middel van een proces dat in één stap plaatsvindt binnenin de diode, zonder glasbreuk of schroeven die loskomen; dit is wat ze zo betrouwbaar maakt!

video: 

De levensduur van LED verlichting is tot wel 50.000 uur. Ter vergelijking: een halogeenlamp gaat ongeveer 3.000 uur mee en spaarlampen maximaal 10 duizend uur!

video: 

Basis instructies voor het bevestigen van LED strips:

Maak de ondergrond schoon, droog & vetvrij.

Controleer de werking van de ledstrip en bediening ervan.

Meet de lengte van de led strip en knip deze op maat.

Verwijder de beschermfolie van de plaktape.

Plak de led strip en druk deze aan.

video: