Carport LED verlichting

Bent u op zoek naar LED verlichting voor uw carport? LED carport verlichting draagt bij aan een veilige en goed verlichte carport. Led verlichting staat bekend om de lange levensduur het lage energieverbruik en de goede lichtkwaliteit. Doordat de led technologie de afgelopen jaren enorm is verbeterd, is led verlichting ook in voor een carport perfect te gebruiken.
Wij van LED gigant hebben goede oplossingen om uw carport zowel binnen als buiten goed te verlichten met waterdichte LED verlichting.

De voordelen van LED carport verlichting

LED verlichting voor uw carport verbruikt ongeveer negentig procent minder stroom dan traditionele verlichting. Met name wanneer u een grote carport wilt verlichten is led de beste keuze. Onze LED verlichting is goed voor het milieu en uw portemonnee.

LED carport verlichting showroom

Wanneer u plannen heeft LED verlichting voor binnen of buiten uw carport aan te schaffen dan bent u bij LED gigant aan het juiste adres.
Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van uw led verlichting.
Hieronder geven wij stap voor stap aan wat u nodig heeft.
led strips installeren
1) LED strip profielen van aluminium, Hierin kunt u de LED strips plakken, waardoor deze kaarsrecht liggen.

 

1.1) Eindkappen voor de aluminium LED strip profielen.

2 ) Kies de juiste LED strip in 12 of 24 volt, in een waterdichte of niet waterdichte variant.

  • LED strip koud wit
  • LED strip natuurlijk wit
  • LED strip warm wit
  • LED strip RGB
  • LED strip RGBW (RGB + WIT)

3 ) LED strip voeding / trafo. Hiermee voorziet u de LED strips van stroom. Wij verkopen zowel 12 volt als 24 volt LED trafo’s.

4 ) LED strip controller
Met een LED strip controller kunt u de LED strip afstandsbediening aansturen. Het installeren van deze controller is tevens kinderlijk eenvoudig.

5 ) LED strip afstandsbediening, hiermee kunt u met behulp van de LED strip controller de LED strips geheel draadloos en zonder te richten aansturen.

6 )  LED voeding stroomkabel, ook kunt ervoor kiezen de trafo rechtstreeks op uw stroompunt aan te sluiten

Wij verkopen tevens WIFI LED strip bediening , hiermee kunt u de strips bedienen met een iPhone, Android toestel zoals Samsung of een iPad of bijvoorbeeld een Samsung Galaxy Tab.

De WIFI app is geschikt voor Android & Iphone.

Naast losse controllers / wifi controllers voor LED strips, bieden wij u ook duurzame en mooi vormgegeven LED afstandsbedieningen aan.
Functionaliteiten zoals dimmen, kleuren wisselen en andere functies zijn eenvoudig met de draadloze afstandsbediening te kiezen.

Ook kunt u de LED strips met een wanddimmer bedienen. Hierin hebben wij een ruime keuze.

Voor vragen met betrekking tot het maken van de juiste zijn wij bereikbaar op nummer 085-0020244.

LET OP!

Wanneer u LED strips wenst te gebruiken dienen deze goed te worden gekoeld. LED strips die niet voldoende koeling krijgen zullen defect raken.
Wij adviseren om altijd LED strip profielen van aluminium te gebruiken zodat de strips mooi recht geplaatst kunnen worden en deze tevens voldoende koeling krijgen. Hierdoor gaan de strips vele malen langer mee.

Voor maximaal licht vanaf uw strips, kiest u voor de gratis heldere afdekking, wanneer u het licht iets wilt breken, adviseren wij om een gratis opaal / melkwitte afdekking te bestellen.

Wanneer u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via,
support @ led-gigant.nl of op nummer 085-0020244

Levering

Wij verwerken alle orders dezelfde dag en versturen al onze pakketten inclusief een track and trace code waarmee u de bestelling kunt volgen.

Bestellingen boven de 75 euro worden door heel Europa gratis verstuurd.
LED strip carport service
Wanneer u de LED strips en profielen wilt laten installeren door een vakkundig installateur dan, bieden wij u graag een offerte op maat aan. Neem hiervoor contact op met LED-Gigant.nl
Garantie
Wij geven u 2 jaar garantie op alle elektra en 5 jaar op de profielen! Dat is de service van LED-gigant.nl

Wanneer u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via,
support @ led-gigant.nl of op nummer 085 0020244

energielabel led verlichting