Carport LED verlichting

Bent u op zoek naar LED verlichting voor uw carport? LED carport verlichting draagt bij aan een veilige en goed verlichte carport met een unieke uitstraling. LED verlichting staat bekend om de lange levensduur het lage energieverbruik en de goede lichtkwaliteit.
Doordat de led technologie de afgelopen jaren enorm is verbeterd, is led verlichting ook in voor een carport perfect te gebruiken.
Wij van LED gigant hebben goede oplossingen om uw carport zowel binnen als buiten goed te verlichten met (waterdichte) LED strips in combinatie met speciale opbouw of inbouw LED profielen voor carports.

De voordelen van LED carport verlichting

LED verlichting voor uw carport verbruikt ongeveer negentig procent minder stroom dan traditionele verlichting. Met name wanneer u een grote carport wilt verlichten is LED de beste keuze. Onze LED verlichting is goed voor het milieu en uw portemonnee.
Wij leveren complete LED oplossingen voor uw carport. Of het nu gaat om een verticale of horizontale lijn. Zowel directe als indirecte lichtlijnen kunnen met onze LED oplossingen worden gerealiseerd.
Wij leveren alle carport LED oplossingen direct uit eigen voorraad en volledig afgestemd op uw wensen aan.
Gaat u voor een draadloze zigbee oplossing met tijdzones en kleurschema’s? of kiest u voor een eenvoudige oplossing met een carport bewegingsmelder inclusief ingebouwde tijdschema’s?
LED-gigant.nl helpt u graag bij het realiseren van al uw lichtwensen.

LED carport verlichting showroom

Wanneer u plannen heeft LED verlichting voor binnen of buiten uw carport aan te schaffen dan bent u bij LED gigant aan het juiste adres.
Wij bieden u de mogelijkheid om eens langs komen in onze LED showroom. Hier kunt u alle producten bekijken en beantwoorden wij graag al uw vragen met betrekking tot de installatie en montage van uw led verlichting voor uw carport.
Of vraag direct uw offerte aan via ons handige offerte formulier.

Levering
Wij verwerken alle orders dezelfde dag en versturen al onze pakketten inclusief een track and trace code waarmee u de bestelling kunt volgen.
Doorgaans leveren wij alle op maat gemaakte orders binnen 1 week.

Garantie op LED carport oplossingen van LED-gigant.nl
Wij geven u 2 jaar garantie op alle elektra en 5 jaar op de profielen! Dat is de service van LED-gigant.nl
LED strip carport service
Wanneer u de LED strips en profielen wilt laten installeren door een vakkundig installateur dan, bieden wij u graag een offerte op maat aan.

Wanneer u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via bel dan nu met LED-gigant.nl op nummer 0850020244.

Vraag hieronder een direct een offerte aan

Neem contact met ons op