Cafetaria verlichting

cafetaria led verlichting

Cafetaria verlichting

Uw cafetaria geeft u extra sfeer door te kiezen voor de juiste LED verlichting. LED-Gigant.nl is specialist wanneer het gaat om strakke lichtlijnen. Met onze LED strips in combinatie met LED profielen geeft u iedere cafetaria de sfeer die het nodig heeft.

LED lichtlijnen geheel in uw stijl

LED-Gigant.nl is trotste leverancier van strakke lichtlijnen die wij kant en klaar aanleveren. Heeft uw cafetaria direct of indirecte verlichting nodig, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze LED verlichting is precies wat u nodig heeft voor onopvallende sfeerverlichting. Ook wanneer u felle opvallende lichtlijnen wenst dan hebben wij hiervoor de oplossing. Met onze krachtige LED strips kunt u iedere gewenste kleur en lichtsterkte eenvoudig instellen met onze draadloze bedieningsoplossingen.Wij leveren zowel koud wit, warm wit, natuurlijk wit als RGB en RGBW + RGBWW LED strips. Afhankelijk van uw lichtwensen is er dus altijd een LED strip die geschikt is voor uw cafetaria.

Advies op maat

Het team van LED-Gigant.nl helpt u graag met het maken van de juiste verlichtingskeuze voor uw cafetaria. Wanneer u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken dan kunt u contact opnemen via support @ led-gigant.nl of op nummer 085 0020244

Levering

Wij verwerken alle orders dezelfde dag en versturen al onze pakketten inclusief een track and trace code waarmee u de bestelling kunt volgen.
Bestellingen boven de 75 euro worden door heel Europa gratis verstuurd.

LED strip installatie service

Wanneer u de LED strips en profielen wilt laten installeren door een vakkundig installateur dan, bieden wij u graag een offerte op maat aan. Neem dan nu contact op met LED-Gigant.nl

Garantie
Wij geven u 2 jaar garantie op alle elektra en 5 jaar op de profielen! Dat is de service van LED-gigant.nl