LED buitenverlichting

led strip beton profiel

LED buitenverlichting draagt bij aan een mooie, sfeervolle en goed verlichte buitenomgeving. Led verlichting staat bekend om de lange levensduur het lage energieverbruik en de goede lichtkwaliteit. Doordat LED technologie de afgelopen jaren enorm is verbeterd, is deze verlichting vandaag de dag ook buiten zeer goed toe te passen. Wij van LED gigant hebben een groot assortiment LED buitenverlichting uit voorraad leverbaar.

De voordelen van LED buitenverlichting

  • LED buitenverlichting verbruikt ongeveer negentig procent minder stroom.
  • Ideaal om uw terras te verlichten
  • Geschikt als directe of indrecte verlichting
  • LED buitenverlichting is goed voor het milieu en uw portomonee.

LED Toepassingen

LED buitenverlichting is in vele varianten verkrijgbaar. Zo hebben wij losse waterdichte LED strips die u kunt bedienen met een losse afstandsbediening of zelf met een handige, en gemakkelijk te bedienen app op uw smartphone of tablet.
LED strips zijn buiten goed te gebruiken in combinatie met onze voordelige LED strip profielen. U plakt uw LED strip in het aluminium profiel. De kunststof afdekking klikt u vervolgens in het LED profiel waarmee u de LED strip beschermt tegen stof, vuil en regenwater.

Iedere situatie vraagt een maatwerk oplossing, het aansluiten van de LED strips en het aansturen vereist een gedegen advies. Wanneer u plannen heeft om LED verlichting voor uw tuin aan te schaffen neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon.
Wij sturen u vervolgens een offerte op maat met precies de artikelen die aan uw wensen voldoen.

Wij hebben naast  groot assortiment LED strip profielen voor buiten in de tuin, led tuintegel verlichting, led oprit of oprijlaan verlichting en zelfs led verlichting voor aan uw gevel.

LED-Gigant.nl voorziet u graag van advies bij het maken van de juiste keuze.

Wij zijn bereikbaar op nummer 085 0020244 via de chat of klik op de onderstaande offerte button.