Wat is een RGB LED strip

RGB LED strip

Een RGB LED strip wordt ook wel multi color LED strip genoemd. Met een RGB LED strip is het mogelijk iedere kleur in te stellen, u heeft hierin de volledige vrijheid. Een LED strip is eenvoudig te bedienen met een RGB controller en een RGB afstandsbediening, u kunt hiermee eenvoudig de kleuren van de LED strip instellen. De meeste controllers en afstandsbedieningen hebben speciale standen, zoals een knipperfunctie, een dimfunctie een vervagende functie, disco functie en nog veel meer.
Type RGB led strips.

Er bestaan een aantal soorten LED strips met de mogelijkheid voor meerdere kleuren.
De RGB led strip heeft leds met met de type aanduiding 5050. Dit type RGB led strip kenmerkt zich door een goede lichtopbrengst. De RGB LED strips zijn verkrijgbaar met 30 LEDs, 60 of 120 en zelfs 240 LEDs per meter. Het verbruik hiervan is respectievelijk 7,2 en 14,4 en zelfs 28,8 watt per meter.

Wij leveren RGB LED strips van 2,5 tot 50 meter!

Wat heeft u nodig voor de installatie van RGB led strips.
  • LED strip voeding in 12 of 24 volt
  • RGB controller
  • RGB LED strip afstandsbediening.
  • Of een RGB LED strip wifi controller
Wanneer u vragen heeft over de juiste keuze, neem dan contact op via support@led-gigant.nl

LET OP! Wij adviseren om altijd speciale LED strip profielen aan te schaffen wanneer u gebruik maakt van gekleurde LED strips. Deze profielen zorgen ervoor dat de strips niet warm worden, hierdoor gaan deze vele malen langer mee.

Dimbare kleuren LED strips

Met de afstandsbedieningen uit onze webshops kunt u eenvoudig iedere LED strip dimmer. Het dimmer werkt altijd traploos. Onze LED strip afstandsbediening zijn zeer eenvoudig aan te sluiten op de controller. Als u een set neemt met de wifimodule kunt u de LED verlichting ook bedienen met uw smartphone en tablet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *