Hoe creëer ik accentverlichting met LED strips

LED accentverlichting

LED strips tot 15 watt per meter zijn geschikt om de details en de textuur van bepaalde materialen beter te benadrukken. Afhankelijk van de combinatie van de gekozen LED strip en de wijze waarop deze wordt gemonteerd kunnen mooie effecten worden gecreëerd.

U kunt onze LED accentverlichting voor een tweetal toepassingen gebruiken. De één is geschikt voor sfeerverlichting en de andere oplossing is geschikt voor functionele LED verlichting. Met de functionele toepassing van LED kunt u bijvoorbeeld een bureau of tafel beter uitlichten. Terwijl LED strips ook juist goed tot hun recht komen als sfeerverlichting zoals bijvoorbeeld decoratie.

Voor sfeerverlichting adviseren wij te kiezen van indirecte verlichting. Dit wordt vaak gebruikt om een gezellige sfeer te creëren, maar het kan ook functioneel worden gebruikt om bijvoorbeeld een kast te verlichten.

Om een sterke accentuering mogelijk te maken moet alleen het object en niet de omgeving met de LED strips worden verlicht.

Om voorwerpen te verlichten zijn LED strips dan ook uitermate geschikt. De flexibiliteit van LED Strips zorgt ervoor dat objecten zowel van binnenuit als vanuit de buitenzijde kunnen worden verlicht. Afhankelijk van de mogelijkheden van het te verlichten object adviseren wij altijd gebruik te maken van onze LED profielen. Deze LED profielen zorgen voor een mooie elegante verdeling van het licht afkomstig van de LED strips.

Wanneer u een afspraak wilt maken om alle producten te bekijken of voor advies over uw project, dan kunt u contact opnemen via ons offerteformulier of op nummer 0850020244.
LED-Gigant.nl
Netwerk 59
1446 WS Purmerend.
(Inrit Impuls)
De koffie staat klaar en u kunt bij ons gratis parkeren.
Geopend van maandag tot en met zaterdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *