Ik heb geen bestelling gedaan, maar wel iets binnen gekregen, wat moet ik doen?

Heeft u geen bestelling gedaan, maar wel iets ontvangen? Hieronder staan de opties die hier mogelijk mee te maken hebben en wat u kunt doen:

  • Mogelijk is het pakketje van uw buren! Controleer even het adres. Postbezorgers hebben soms dat de persoon waarvoor het bestemd is, niet thuis is en dit pakket bij de buren afleveren. Mocht hij van de buren zijn komen zij vanzelf bij u langs.
  • Het adres is verkeerd genoteerd! Soms gebeurt het wel eens dat het adres verkeerd genoteerd werd en dat dit pakket bij u is afgeleverd. U kunt in dit geval een mailtje sturen met een foto van het pakket en dat hij niet van u is. Wij halen de pakketten dan gratis bij u op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *