Ik heb geen reactie op de mail gehad, wat is hier gebeurt?

Als u na 48 uur nog geen antwoord heeft gehad op uw email kunnen er mogelijk dingen zijn fout gegaan bij het versturen:

  • Controleer op uw e-mail of u het volgende mailadres heeft genoteerd: support@led-gigant.nl, wij zijn niet in bezit van info@led-gigant.nl, dus mocht u de mail  hiernaar verstuurd hebben kunnen wij dit niet beantwoorden. U kunt dit mailtje doorsturen naar de correcte email, dan kunnen wij hem wel beantwoorden!

 

  • Mogelijk is er vanwege de extreme drukte iets misgegaan en is uw mail niet beantwoord, onze excuses daarvoor! Als u opnieuw het mailtje beantwoord met “na 48 uur geen reactie”, zo komt hij opnieuw in de mailbox! Natuurlijk hopen wij elk mailtje zo snel mogelijk te beantwoorden, daarom zijn we ook 6 dagen per week bezig om uw mail te beantwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *