Welke voedingen zijn er voor LED strips

LED strips kunnen alleen worden gebruikt met gelijkspanning en kunnen alleen worden gevoed met een speciale LED voedingenDe LED voeding dient direct voor de LED strip te worden geplaatst, en te worden aangesloten op 230 volt. Vervolgens is de uitgangsspanning 12 of 24 volt.

Wij leveren de volgende LED strip voedingen

12 volt LED strip voeding -> Geschikt voor 12 volt LED strips

24 volt LED strip voeding ->Geschikt voor 24 volt LED strips

TIP!! Een tip die vaak niet wordt meegenomen bij de installatie is dat de LED voeding altijd voldoende vermogen nodig heeft om de LED strip volledig te kunnen voeden. Vaak worden voedingen besteld welke precies genoeg maximaal vermogen geven om de LED strip te laten branden. Wij van LED-Gigant adviseren echter altijd te kiezen voor een voeding met meer vermogen dan dat de LED strip nodig heeft. Op deze manier kunt u langer van zowel de voeding als van de LED strip genieten, doordat deze minder worden belast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *